A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Shop roku ApF HU

LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron

Termékkatalógus
LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron
5,0 38 értékelés
LEGO - gyerekek és felnőttek számára, ajánlott: 16 éves kortól, LEGO® Technic sorozat, megjelenési év: 2018, 3599 db elemből áll
Kód:  LO42083 Termékszám:  5702016116977 Gyártó honlapja:

LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron

LEGO Bugatti Chiron

LEGO ® Technic Bugatti Chiron


 Ékszer az építőjátékok között 

 A LEGO® Technic 42083 Bugatti Chiron építőjáték egyedülálló kombinációja a tekintélyes formatervezésnek és a legfejlettebb LEGO építési technológiának. Ezt a modellt a Bugatti Automobiles S.A.S.-céggel együttműködve fejlesztették ki ennek a szuperautónak a tiszteletére. Ragyogó kék aerodinamikus karosszériájával, mozgó elemeivel és a részek és a pilótafülke tökéletesen részletes kifinomultságával tűnik ki. 


LEGO věk

 A 16 év feletti építők számára 

Auto

A valódi autó hiteles modellje

LEGO like

Sok funkció és mozgó alkatrész



LEGO Bugatti Chiron

 Exkluzív modell az építési élményhez 

 A LEGO Bugatti Chiron az azonos nevű  valódi gépkocsi 1: 8-as léptékű hű másolata. Az építőkészlet 3 599 darabot tartalmaz, és 14 cm magas, 56 cm hosszú és 25 cm széles. Luxus csomagolásban kapható, részét képezi egy színes gyűjtői prospektus és a részletes építési utasítás is. 

 Tökéletesen kidolgozott alkatrészek 

 Az építőjáték a 16 hengeres motor másolatát is magában foglalja, amely két forgattyús tengelynek köszönhetően teljesen mozgatható. Ez tényleg a legkifinomultabb LEGO Technic motor. Tartozik hozzá egy teljesen működőképes, 8 sebességes sebességváltó is. 

LEGO Bugatti Chiron
LEGO Bugatti Chiron

 Sok mozgó alkatrész 

 A mozgatható motoron kívül talál egy hátsó emelőszárnyat,  nyíló ajtót, felemelkedő motorházat és egy kormánykereket Bugatti emblémával. 

Összehangolt részletek 

 A modell a legapróbb részletekig ki van dolgozva, hogy a legjobban hasonlítson az eredetire. Az alacsony profilú gumiabroncsoktól és a drótvázaktól a pilótafülke kifinomult belső kialakításáig. 

LEGO Bugatti Chiron

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képhez!

 A LEGO Technic készleteket minden gép- és technológia-rajongó számára tervezték, és fejlettebb modellek kifejlesztését teszi lehetővé, összetettebb mozgó alkatrészekkel. Ezért különösen a tapasztalt építők és a műszaki modellek szerelmesei számára készültek. A LEGO Technic sorozatot a legkisebb részletek precíziós kidolgozása, és a modellek magas funkcionalitása és mobilitása jellemzi. A LEGO Technic nagy előnye, hogy az egyes modelleket más, tematikusan hasonló gépekké lehet átépíteni. A LEGO építőjáték fejleszti a kreativitást, a finom motorikus mozgásokat és a gyermekek képzeletét, és ez az egyik legnépszerűbb gyermekjáték. 




Paraméterek

Ajánlott
Felnőtteknek Kész!
Darabszám
3 599 db Kész!
Sorozat
LEGO® Technic Kész!
Téma
Járművek, Autók Kész!
Megjelenési év
2018 Kész!

LEGO

Ajánlott
Felnőtteknek Kész!
Darabszám
3 599 db Kész!
Sorozat
LEGO® Technic Kész!
Téma
Járművek, Autók Kész!
Megjelenési év
2018 Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
16 éves kortól Kész!

Építőkészlet és puzzle

Anyag
Műanyag Kész!
Darabszám
3 599 db Kész!
Téma
Közlekedési eszközök Kész!

Méretek

Hosszúság/mélység
56 cm Kész!
Szélesség
32 cm Kész!
Magasság
14 cm Kész!

Kisautók

Kisautó hossza
56 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a LEGO terméket kerested? Nézz körül teljes LEGO kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Technik 42083 Bugatti Chiron. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Technik 42083 Bugatti Chiron.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ