Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Hubsan X4 Pro Deluxe

Termékkatalógus
Hubsan X4 Pro Deluxe
Drón 2,4 GHz-es, érintőképernyős és Android OP, súly 1060 g, méretek 21 x 30 cm
Kód:  HRAa9562 Termékszám:  758241100101

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hubsan X4 Pro Deluxe

Szeretnél egy kis perspektívát és megnézni, milyen a világ felülről?Akkor figyelmedbe ajánljuk a Hubsan X4 pro Deluxe drónt.A Deluxe verzióban az Waypoints funkció is megtalálható, amely lehetővé teszi, hogy akár 24 úticélt is felvehess a térképre. Ezek az úticélok aztán automatikusan irányítják és navigálják a drónt.Ez akár 30 perc tiszta repülést és szórakozást tesz lehetővé.Ráadásul a beépített 1080p HD kamerával olyan lenyűgöző légi felvételeket készíthetsz, hogy mindenkinek eláll a lélegzete.A 3 tengelyes giroszkóp gondoskodik az éles és gyönyörű fotókról és videókról.Ez a drón nemcsak az anyag feldolgozásával, hanem számos hasznos technológiával és funkcióval is lenyűgöz majd.


Legfontosabb jellemzők

  • Készíts mesés légi felvételeket a beépített kamerával
  • Élvezd és szórakozz jól a repüléssel
  • Programozott úticélok funkció akár 24 ponttal
  • Gyönyörű és kiváló minőségű anyagok
  • Mentőernyő felszerelésének lehetősége
  • Vezérlés 7"-os érintőképernyőn keresztül, Android operációs rendszerrel
  • Automatikus visszatérés a kiindulási helyzetbe
  • Akár 1000 m hatótávolság a 2,4 GHz-es vevőegységnek köszönhetően

Két biztonsági funkció biztosítja a biztonságos leszállást és hazatérést.Az egyik a mentőernyő felszerelésének lehetősége, amely automatikusan aktiválódik műszaki hiba vagy irányítás elvesztése esetén.Ez megakadályozza a földre érkezéskor bekövetkező károkat.A másik hasznos funkció, hogy a feszültség csökkenésekor automatikusan visszatér a kiindulási pontra.A nagy és tiszta LCD-kijelzőn pedig sok hasznos információt, például az akkumulátor állapotát, a GPS-koordinátákat és a drón repülési távolságát láthatod.Ez a drón tökéletes mindazok számára, akik új alternatívát keresnek a szórakozás és a fényképezés terén.

Paraméterek

  • Magasság:210 mm
  • Hossz:300 mm
  • Tömeg:1060 g
  • A csomag tartalma:X4 PRO FPV Quadcopter 2,4 / 5,8 GHz-es vevőegység,mentőernyő,7000 mAh akkumulátor,1080p HD 12.2 Mpix.digitális fényképezőgép, töltő, tartalék rotorlapok (4 db)

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hubsan X4 Pro Deluxe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hubsan X4 Pro Deluxe . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hubsan X4 Pro Deluxe. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hubsan X4 Pro Deluxe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hubsan X4 Pro Deluxe.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ