A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Igráček - Autószerelő nagy készlet

Termékkatalógus
Igráček - Autószerelő nagy készlet
5 1 értékelés
Játékszett - Ajánlott kor 3 éves kortól
Kód:  HRAa8187 Termékszám:  8592168212125 Gyártó honlapja:
Igráček - Autószerelő nagy készlet Megszűnt

Igráček - Autószerelő nagy készlet

Olyan kicsi és oly sok örömet okoz. Sokféle foglalkozást megtestesítő legendás figura. Igráček. Több szerepkörben tűnik fel, talán még többet már elképzelni sem lehet. Vagy tényleg ismeri őt? A tíz centiméter magas Igráček olyan jól illeszkedik a gyermekek kezébe, mint egy kesztyű és elkalauzolja a gyermeket a felnőttek világába, de a gyerekek fantáziáját követve, ahol semmi sem lehetetlen. Próbáljon meg legalább egy pillanatig Igráčeket játszani a gyermekeivel együtt és meg fog lepődni, milyen Igráček történetet alakítanak ki.

Legfontosabb jellemzői

  • Cseh játék 1976 óta
  • Minőségű műanyag
  • Variálhatóság
  • Tartozékok az autószerelő számára
  • Lekerekített formák a gyerekek biztonsága érdekében
  • Könnyen hordozható játék
  • Alkalmas gyermekeknek 3 éves kortól

Igráček, mint autószerelő

Igráček játékszett. - Autoszerelő nagy készlet legfőbb előnye az egyszerűsége. Ez a kis alak a kiegészítőkkel együtt lehetővé teszi a gyermekeinek, hogy a saját fantáziájuk szerint vegyenek részt a játékban. A játékszett tartalmazza az autószerelő ruhát viselő 1 kis Igráček alakocskán kívül még a tartozékokat és szerszámokat, dobozokat, gumikat és egy szerszámos ládát. A figura mozgatja a karját, meghajlítja a derekát, elfordítja a fejét. A kis méretének köszönhetően könnyen hordozható játék és a gyerekek  mindenhová magukkal vihetik. A játék a Cseh Köztársaságban készült és apró alkatrészeket tartalmaz, ezért alkalmas a gyermekeknek 3 éves kortól. 

Igráčka magassága:
10,8 cm

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról szóló rendeletének és minden jogi norma előírásnak a cseh, magyar szabályozás szerint. Természetesen van CE megfelelőségi nyilatkozat.

Paraméterek

Játék magassága
10,8 cm Kész!

Játék magassága

Játék magassága
10,8 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Igráček - Autószerelő nagy készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Igráček - Automechanik velká sada. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si IGRÁČIK – Automechanik veľká súprava. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IGRÁČEK - Automechaniker großer Satz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IGRÁČEK - Automechaniker großer Satz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ