Igráček - orvos és mentő felszerelés

Termékkatalógus
Igráček - orvos és mentő felszerelés
5 1 értékelés
Figura Ajánlott kor 3 éves kortól - 559,16 Ft/db
Kód:  EF041 Termékszám:  8592168230150
Igráček - orvos és mentő felszerelés Megszűnt

Igráček - orvos és mentő felszerelés

Legendás játék Igráček, amellyel játszott nemcsak a szülők, hanem a szülők a szülők vissza. IGRÁČKA világ tele van mindenféle színben, formában és barátságos kedvesség. Ábrákon szeretik a mai gyerekek, ami megbízhatóan átirányítani a számítógép és más virtuális szórakozást. Hagyd, hogy a gyerekek és a magad megadja magát a varázsa a történelem, amely újjászületett színes és csinosabb, mint valaha. Jednoduché figurky pomáhají dítěti poznávat lépe jeho okolí a otevírají lákavý svět plný příběhů a fantazie. A játék célja a gyermekek 3 éves kortól. 

Igráčka nagy erő számok nagyon csábító képeket az összes lehetséges szakmák és kiegészítők, amelyek felhasználják a szakma.A gyermek olyan könnyen azonosítani az álom jövő szakma, és megfelel az összes oldalt korán. Akár már választani szakma Igráček mutatnak rá, ahol a sugárzó arccal. Minden alkatrész a játékok gyártását a Cseh Köztársaságban, amely garantálja a minőséget és a pontosság feldolgozás. 

Pozooor! Lovagol egy mentőt! Igráček - Medic megbízható az emberi egészség védelme, és tudja, hogyan lehet eljutni a kórházba leggyorsabban és jól vigyázzon a beteg és sebesült. Mentők kirakat hátsó nyíló ajtók és méretei 11 x 11 x 19 cm. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Igráček - orvos és mentő felszerelés Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IGRÁČEK - Zdravotník se sanitkou a doplňky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si IGRÁČEK - Zdravotník so sanitkou a doplnky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IGRÁČEK - Zdravotník se sanitkou a doplňky. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IGRÁČEK - Zdravotník se sanitkou a doplňky.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ