30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Illatos kísérletek

Termékkatalógus
Illatos kísérletek
Kísérletezős játék - Ajánlott 8 éves kortól
Kód:  HRApta0463 Termékszám:  5015934310298

Illatos kísérletek

Ki mondta, hogy a kislányok nem lehetnek szépek és okos tudósok egyben? Az illatos kísérletek kísérletezőkészlettel minden kis hercegnő egyedi termékeket hozhat létre, amelyek örömet okoznak és szórakoztatnak. Minden gyermek tanulhat, szórakozhat és fejlesztheti természetes készségeit ennek a kísérletezőkészletnek a segítségével. Az Illatos kísérletek készlet minden 8 évesnél idősebb gyermek számára alkalmas, és 5 lenyűgöző kísérlethez tartozó eszközöket tartalmaz, amelyeket örömmel fogadnak a kis felfedezők.

Az Illatos kísérletek kísérletezőkészlet fő jellemzői

  • Alkalmas 8 éves korú gyermekek számára
  • A készlet 5  kísérlethez tartozó eszközöket tartalmaz
  • Kozmetikumok és mágikus ékszerek könnyű gyártása
  • A kísérletek fejlesztik a gyermekek képzeletét és logikáját

Parfüm és ajakbalzsam

Minden kislány egyedülálló kozmetikai termékeket készíthet a kísérletezőkészlettel, amilyet senki más nem tud. Csak keverje össze az összetevőket és kövesse az utasításokat. Hideg ajakbalzsam? Egyedi parfüm? Vagy a növekvő gyöngy? A csomagban megtalálható az előállításhoz szükséges összes eszköz. Tartalmazza az ajakbalzsam alapot, illatanyagokat, kristályokat, öntőformákat és egyebeket a termékek elkészítéséhez. Érzed ezt az illatot?


Paraméterek

Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Illatos kísérletek Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Voňavé experimenty. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Voňavé experimenty. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Duftende Experimente. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Duftende Experimente.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ