Játék kávéfőzők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Kiskonyha
(1)
Háztartási készülék
(8)
Funkciók
Hangeffektek
(2)
Fényeffektek
(2)
Hosszúság/mélység
9 cm
29 cm
-
Szélesség
10 cm
64 cm
-
Magasság
9,5 cm
88 cm
-
Darabszám a készletben
1 db
33 db
-
Csomag tartalma
Kávéfőző
(9)
Edény
(8)
Élelmiszerek
(2)
Szendvicssütő
(1)
Sütő
(1)
Vízforraló
(1)
Alsó korhatár
1 éves kortól
3 éves kortól
-
Szűrés

A játék kávéfőzőgép nagyszerű kiegészítője lehet a kisgyermek konyhai felszerelésének. Biztonságos módon fejlesztik a kreativitást és az érdeklődést a kávékészítés iránt. Hogyan választható ki ilyen játék kávéfőzőgép, illetve milyen típusokat találhatsz a piacon, és mit kell figyelembe venned vásárlás előtt? Olvass tovább, és hagyd, hogy segítsünk a választásban.

Tovább

Játék kávéfőzőgép - játékosan ösztönözi az inspirációt és támogatja a kreativitást

Amennyiben te magad készíted otthon a kávédat, vagy esetleg baristaként dolgozol, egy játék kávéfőző tökéletes ajándék lehet a csemetédnek. Úgy van kialakítva, hogy a gyerekek biztonságosan és szórakozva tanulhassák meg a kávékészítés alapjait. A játék kávéfőző különböző designnal és különböző funkciókkal kapható, hogy pontosan megfeleljen a kis barista számára. Milyen kialakítású játék kávégép kapható, miben különböznek, és hogyan válaszd ki a megfelelőt?

A gyermekjátékok kiválasztásakor nem jó ötlet figyelmen kívül hagyni az életkori ajánlásokat. Használhatod a weboldalunk bal oldalán található parametrikus szűrőt, ahol könnyedén kiválaszthatod, a megfelelő játék kávéfőzőgép modellt az életkornak megfelelően.

Játék kávéfőzőgép a gyermekek számára

A gyermekeknek szánt játék kávéfőzőgép kiválasztásakor a biztonságra és az életkori sajátosságokra koncentrálj. A játék kávéfőző gépeket célszerű nem mérgező anyagokból készíteni, és a balesetek elkerülése érdekében lekerekített élekkel kell rendelkezniük. Mint minden játék esetében, itt is feltétlenül figyelembe kell venni a gyermek életkorát, mivel egyes készletek olyan apró alkatrészeket tartalmaznak, amelyeket a gyermek belélegezhet. Gondold át tehát, hogy a kisgyermeked elég idős-e már egy ilyen játékhoz, vagy esetleg jobb lenne várni néhány évet.


játék kávéfőzőgép fa
Fa játék kávéfőzőgép

játék kávéfőző készlet
Játék kávéfőző készlet

játék kávéfőző hanggal
Játék kávéfőző hanggal

Milyen anyagból készülhet a játék kávéfőzőgép?

Mielőtt egy játék kávéfőzőgép megvásárlását terveznéd, fontos figyelembe venned, hogy milyen anyagból készül. A piacon többnyire műanyagból vagy fából készült játék kávéfőző kapható. A műanyag kávéfőző például könnyű, könnyen és gyorsan tisztítható, de kevésbé ellenálló a sérülésekkel szemben. Mindenképp ellenőrizd azonban, hogy az adott műanyagtípus alkalmas-e a gyermekek számára! A műanyagból készült játékoknak meghatározott kritériumoknak kell megfelelniük, hogy a gyerekek ne érintkezzenek mérgező anyagokkal.

i

A fa játék kávéfőzőgép biztonságos választás

A fa játék kávéfőzőgép sok szempontból jobb választás, mint a műanyagból készült. Stabil, környezetbarát és a legtöbb fából készült játékhoz hasonlóan rendkívül tartós. A fa talán az emberiség által használt legrégebbi anyag - és joggal. Egy jól megmunkált fából készült játék kávéfőző több órányi szórakozást nyújt, és a szülőknek nem kell aggódnod amiatt, hogy mérgező.

Mit tud még nyújtani egy játék kávéfőző?

Ha már átgondoltad a biztonsági szempontokat, akkor koncentrálhatsz arra, hogy milyen egyéb funkciókkal és szerkentyűkkel kellene rendelkeznie a kávéfőző játék változatának. Webáruházunkban a bal oldali parametrikus szűrő segítségével pontosan kiválaszthatod a kívánt funkciókat. Választhat például márka vagy a már említett gyermek életkora szerint. Milyen egyéb paraméterek jöhetnek még szóba a játék kiválasztásakor, és mit kell tudnod róla?

  • A méret az egyik legfontosabb paraméter, mivel a játék kávéfőzőgép nem lehet annyira nagy, hogy egy gyermek ne tudja könnyen kezelni. Azt is vedd figyelembe, hogy mekkora játéknak van helyed. A weboldalunkon található játék kávéfőző mérete egészen a kicsi mérettől a nagyobb modellig megtalálható.
  • A csomag tartalma jelentősen eltérhet az egyes termékek között. A játék kávéfőző gyakran bővített készletben is megvásárolható, amely tartalmazza az eszközöket és a kapszulákat is.
  • A forgatható gombok nagyszerű kiegészítőnek számítanak, mivel ösztönzik a finommotoros készségeket. Emellett több játéklehetőséget biztosítanak, és javítják a játék hangulatát.

i

A hangokkal ellátott játék kávéfőzőgép örömet szerez a gyerekeknek

Ha még élethűbb játékot keresel, próbáld ki a hangokkal ellátott kávéfőző játék változatát. A hang- és fényhatások még valóságosabbá teszik a kávéfőzőt. Az elemeket azonban általában nem tartalmazza, így azokat meg kell vásárolnod.

Vízzel működő játék kávéfőzőgép az ínyenceknek

A vízzel működő játék kávéfőző akkor ajánlott, ha gyermekednek még jobb játékélményt szeretnél nyújtani. Az ilyen kávégépek további interaktív funkciókat kínálnak, például víz- vagy gőzadagolást, amelyek még élvezetesebbé teszik az igazi kávékészítés élményét. Ha te is kávét főzöl otthon kávéfőzővel, vagy esetleg baristaként dolgozol, gyermeked örömmel fog rád hagyatkozni, és te szülőként is megnyugodhatsz, hogy gyermeked nem fog megsérülni játék közben.

A játék kávéfőző más konyhai eszközökkel kombinálva mutat a legjobban. Nézd meg a játékkonyhák kategóriánkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Fa kávéfőző Szállításra kész 2 db
Játék háztartási gép - kávéfőző, anyaga fa, mérete 16,5 × 14,5 × 9 cm (Ma×Sz×H), kék, rózsaszín és szürke kivitel, ajánlott 3 éves kortól
6 390 Ft

9 termék
5,0
Fa kávéfőző
Játék háztartási gép - kávéfőző, anyaga fa, mérete 16,5 × 14,5 × 9 cm (Ma×Sz×H), kék, rózsaszín és szürke kivitel, ajánlott 3 éves kortól
6 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz20853
4,7
ZOPA Wood Fa kávéfőző szett
Játék háztartási gép - kávéfőző, edény és élelmiszerek, anyaga fa, mérete 19 × 17 × 10,5 cm (Ma×Sz×H), vörös, narancssárga, fehér, zöld, fekete, szürke és bézs kivitel, ajánlott 1 éves kortól
9 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22933
4,5
Konyhai tartozékok készlete, elemes - vízforraló
Játék háztartási gép - kávéfőző, edény és vízforraló, 7 AA elem (nincs mellékelve), anyaga műanyag, 4 darabos készlet, mérete 9,5 × 43,5 × 22 cm (Ma×Sz×H), vörös és fehér kivitel, ajánlott 3 éves kortól
8 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif15128
5,0
Smoby Espresso Rowenta
Játék háztartási gép - kávéfőző és edény, hang- és fényeffektek, 2 1,5 V LR6 (AA) elem (nincs mellékelve), anyaga műanyag, 2 darabos készlet, mérete 18 × 10 × 10 cm (Ma×Sz×H), fehér és fekete kivitel, ajánlott 3 éves kortól
9 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3327
Le Toy Van kávéfőző
Játék edénykészlet - tartalma kávéfőző, 10 darabos készlet, ajánlott 3 éves kortól
15 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif9544
Ecoiffier Kávézó
Játék háztartási gép - kávéfőző, edény és élelmiszerek, anyaga műanyag, 33 darabos készlet, vörös kivitel, ajánlott 1,5 éves kortól
10 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls3332
Eszpresszógép
Játék háztartási gép - kávéfőző és edény, forgatható gombok, anyaga fa, mérete 17 × 15 × 17 cm (Ma×Sz×H), sárga és bézs kivitel, ajánlott 3 éves kortól
Leárazás -39 %
9 690 Ft 15 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAnk004963
5,0
Buddy Toys BGP 4011 Joly Petit Konyha
Játékkonyha - műanyag, méretek 88 × 64 × 29 cm (Ma×Sz×Mé), narancssárga és azúrkék kivitel, forgatható gombok, ajánlott 3 éves kortól, 32 darab a készletben, kávéfőző, edény, szendvicssütő és sütő a csomag része
Leárazás -17 %
11 490 Ft 13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAb1325
5,0
Smoby Espresso Rowenta
Játék háztartási gép - kávéfőző és edény, hang- és fényeffektek, 2 1,5 V LR6 (AA) elem (nincs mellékelve), anyaga műanyag, 2 darabos készlet, mérete 18 × 10 × 10 cm (Ma×Sz×H), fehér és fekete kivitel, ajánlott 3 éves kortól
8 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAls3327

Játék kávéfőzők

A Játék kávéfőzők kategóriában összesen 9 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó játék kávéfőzők
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ