A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Játékfegyverek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
3 éves kortól
14 éves kortól
-

A játékfegyverek a gyerekek kedvenc játékai, amelyek akciódús szórakozást garantálnak számukra. Ezek a játékok biztonságosak, és bármilyen alkalomra népszerű ajándékok. Olvass tovább, ha érdekelnek a legendás Nerf blasterek, légpuskák vagy akár a fénykardok és íjak gyermeked kedvenc filmjeinek és tévéműsorainak hőseivel.

Tovább

A legjobb játékfegyverek - légpuskák, lézerpisztolyok vagy kardok?

Katonák, rendőrök, hősök, rablók és rosszfiúk egyaránt rendelkeznek fegyverrel - vajon légpuskával vagy karddal fognak inkább győzedelmeskedni? Minden játékfegyver sajátos, ezért tekintsd meg az egyes típusok leírását, és hagyd, hogy a gyerekek is beszálljanak az akcióba. A gyerekeknek a katonai pisztolyok, a vízipisztolyok, a világító kardok és a fa nyílpuskák is tetszeni fognak.

Népszerű Nerf habszivacs játékfegyver gyerekeknek

A Nerf játékfegyverek abban különböznek a klasszikus légpuskáktól, hogy habszivacs- és gumilövedékkel vannak töltve. Ezeknek a játékfegyver típusoknak köszönhetően a lövöldözés mindig biztonságos, ugyanakkor hosszú és izgalmas is. A Nerf játékpisztolyok könnyű műanyagból készülnek, különböző formákban. A fiúk és a lányok egyaránt kiválaszthatják a nekik megfelelő eszközt, amely győzelemre viszi őket.

A Nerf márka számos sikeres játékfegyver szériával büszkélkedhet, amelyeket a gyerekek kedvenc filmjeikből és játékaikból ismerhetnek. Ilyenek például a Nerf Elite, a Fortnite, a Minecraft vagy a Dino Squad játékfegyverek.

Egyéb lőszeres játékfegyverek gyerekeknek - légpisztolyok, gépágyúk és géppisztolyok

A játékpisztolyok még mindig az egyik legnépszerűbb típus, különösen a légpuskák, amelyek kiválóan alkalmasak céllövészetre. Kis katonáid imádni fogják a katonai játékfegyverek modelleket, például a puskákat, géppisztolyokat, forgó géppisztolyokat vagy sörétes puskákat. Nem kell aggódnod, ezek a játékfegyverek lágyhüvelyű lövedékekkel vannak felszerelve.

Milyen játék légpuskák kaphatók gyerekeknek?

A légpuskák olyan műanyag játékfegyverek, amelyek 6 mm átmérőjű műanyag golyókat lőnek ki. Ezekkel a játékfegyverekkel elég fájdalmas lehet a találat. Ez nem kicsiknek való játékfegyver. A gyerekeknek szánt műanyag golyós játékfegyverek lövedéke azonban könnyen helyettesítő habszivacs- vagy vízgolyókkal, így ugyanúgy működnek majd, mint a BB-pisztolyok vagy az airsoft fegyverek.


Gyöngy lövedék pisztolyhoz
Gyöngy lövedék

Katonai játékfegyverek
Játék gépfegyver

Nerf Elite
Nerf Elite

i

A gyermekeknek szánt patronos játékfegyverek biztonságos anyagokból készülnek.

Ennek ellenére a műanyag töltényként használt golyók nem jó választás a kisgyermekek számára, hiszen a kicsik megsérülhetnek miattuk. A habszivacs golyók, a vízzel töltött lövedékek vagy a gumi golyók megoldást jelentenek erre a problémára. Ezeket a lövedékeket minden 3 éves és annál idősebb gyermekek számára készült játékfegyverek mellé megvásárolhatod.

A vízipisztolyok frissítő nyári szórakozást nyújtanak

A vízipisztoly az egyik legbiztonságosabb játékfegyver típus. Csak töltsd fel őket vízzel, és kezdd el fröcskölni az ellenséget, amíg egy száraz folt sem marad rajtuk. Ezek a játékfegyverek nagyszerűek a medencében vagy a forró napokon a felfrissüléshez. A szórakozás garantált, és addig tart, amíg mindenki teljesen át nem ázik!

Lézer játékfegyverek azoknak a gyerekeknek, akik semmilyen küldetéstől nem riadnak vissza

A lézer játékfegyverek, a légpisztolyokkal ellentétben nem lőnek ki golyókat. Ezek a játékfegyverek érzékelik a célt a lézer segítségével, és így tüzelnek. A lézerpisztoly minden találatot és az összes lövést számolja, miközben menő hangokat és fényhatásokat produkál, amelyek fokozzák az élményt – akárcsak egy igazi kém! A lézer játékfegyver készlet mindig legalább két pisztolyt tartalmaz.

Ismered a legendás Recoil játékot? Ez egy lövöldözős játék, amelyet a gyerekek most már élőben is játszhatnak! A fegyvereken kívül szükségük lesz egy kémórára, éjjellátó szemüvegre és egy hangelváltoztatóra is.

Az indiános játékokból nem hiányozhatnak az íjak és a nyilak

A gyerek íjak és nyílpuskák tökéletesen biztonságos játékfegyverek. Kisebb gyermekek számára műanyag modellek is kaphatók habszivacs golyókkal vagy tapadókoronggal ellátott nyilakkal – kezdődhet is az indiánok játéka! Az idősebb gyerekek számára már nagyobb és erősebb játékfegyverek kipróbálása is megengedett. Nekik különösen tetszenek majd azok a játékfegyver készletek, amelyekben céltáblák és fa számszeríjak vagy célzókkal ellátott íjak találhatók.

Csak a legjobb kardok és pajzsok nyerhetnek a Sötét Lovagok elleni harcban

A játék kardok, szettek minden olyan felszerelést tartalmaznak, amelyre minden lovagnak és rettenthetetlen hercegnőnek szüksége van. Ezek a játékfegyver készletek teljes páncélkészletet tartalmaznak pajzzsal és fejszével, hogy gyermekeid eljátszhassák az évszázad csatáját! Kaphatók fénykardok is a kis Star Wars-rajongóknak, és még a kis szamurájok, kardforgatók és vikingek is találnak majd kedvükre valót a játékfegyver kínálatunkban. Az összes játékfegyver habszivacsból vagy műanyagból készült, amelynek köszönhetően ezek a játékok puhák és hajlékonyak.


Szabadulójáték - London pusztulása
Lézer játékfegyver

Detektív szabadulójáték
Fából készült nyílpuska

Szabadulójáték két fő részére
Vízipisztoly

Exit szabadulójáték
Kard és pajzs

i

Játékfegyverek választásakkor vedd figyelembe a gyerekek életkorát

Minden kis harcos arról álmodik, hogy saját kardja vagy fegyvere lesz, és ugyanúgy szembeszállhat az ellenfeleivel, mint a hősei - csak biztonságban. Ezért mindig tartsd be a játékfegyverek leírásában szereplő ajánlott életkort, és ne hagyd felügyelet nélkül a gyerekeket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Nerf Elite 2.0 Commander RD-6 Szállításra kész > 10 db
Nerf puska - Elite, hab töltények, hatótávolsága 27 m, 6 töltény fér a tárba, 12 töltény a csomagban, anyaga habszivacs és műanyag, kék és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól
4 890 Ft

2.
Nerf Fortnite BASRL Szállításra kész > 5 db
Nerf puska - Fortnite, nyilakkal, kivehető tár és irányzék, 6 töltény fér a tárba, 12 töltény a csomagban, anyaga műanyag, narancssárga és sárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól
19 990 Ft

3.
Nerf Elite 2.0 Echo CS-10 Szállításra kész > 5 db
Nerf puska - Elite, hab töltények, hatótávolsága 27 m, kivehető tár és meghosszabbítható fegyvercső, 12 töltény fér a tárba, 24 töltény a csomagban, anyaga műanyag, kék kivitel, alkalmas 8 éves kortól
20 790 Ft

Még több
197 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,9 86×
Nerf Elite 2.0 Commander RD-6
Nerf puska - Elite, hab töltények, hatótávolsága 27 m, 6 töltény fér a tárba, 12 töltény a csomagban, anyaga habszivacs és műanyag, kék és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól
Szuper ár
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz02714
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Nerf Elite Junior Ultimate készlet
Játékpisztoly - nyilakkal, 15 töltény fér a tárba, 15 töltény a csomagban, anyaga műanyag, kék kivitel, alkalmas 6 éves kortól
8 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06557
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8
Gel Blaster Depot
Pisztoly kiegészítő - összecsukható tartály a Gellets gyártásához és tárolásához, kapacitás 10 000 db, háromállású kivezetés (zárt/víz/Gellets), a tartály gyors előkészítése és feltöltése, eredeti Gel Blaster tartozék
9 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1548
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Nerf Elite 2.0 Double Punch
Nerf puska - Elite, hab töltények, gyorstüzelés, 20 töltény fér a tárba, 50 töltény a csomagban, tár a csomag része, anyaga műanyag, kék, narancssárga és zöld kivitel, alkalmas 8 éves kortól, 4 AA típusú elem (nem a csomag része)
14 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls2221
4,5
Nerf Armorstrike
Nerf puska - lányoknak és fiúknak, anyaga: műanyag, lövési távolság akár 26m, hab töltények, alsó korhatár: 8 év
9 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz36100
4,0 13×
Nerf Fortnite BASRL
Nerf puska - Fortnite, nyilakkal, kivehető tár és irányzék, 6 töltény fér a tárba, 12 töltény a csomagban, anyaga műanyag, narancssárga és sárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAdn00761
4,4
Nerf Roblox Zombie Attack Viper Strike
Nerf puska - lányoknak és fiúknak, anyaga: műanyag, lövési távolság akár 27m, hab töltények, alsó korhatár: 8 év
14 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz36099
5,0
Nerf Minecraft Sabrewing
Nerf puska - Minecraft, hab töltények, 8 töltény a csomagban, anyaga műanyag, fehér és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól, 4 AA típusú elem (nem a csomag része)
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36102
4,6 21×
Nerf Elite 2.0 Echo CS-10
Nerf puska - Elite, hab töltények, hatótávolsága 27 m, kivehető tár és meghosszabbítható fegyvercső, 12 töltény fér a tárba, 24 töltény a csomagban, anyaga műanyag, kék kivitel, alkalmas 8 éves kortól
20 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz02715
4,6 17×
Nerf Elite 2.0 Shockwave rd-15
Nerf puska - Elite, hab töltények, hatótávolsága 27 m, 15 töltény fér a tárba, 30 töltény a csomagban, anyaga műanyag, kék és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól
14 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz22577
5,0 11×
Nerf Elite 2.0 Ranger PD 5
Nerf puska - Elite, hab töltények, 5 töltény fér a tárba, 10 töltény a csomagban, anyaga habszivacs és műanyag, kék és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól
8 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc03025
5,0
Gel Blaster Gellets 10k Green
Pisztoly kiegészítő - víz alapú, ökológiai és környezetbarát, 2 óra alatt játékra kész, eredeti Gel Blaster tartozék
3 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1549
5,0
Nerf Elite Junior Explorer
Játékpisztoly - nyilakkal, 8 töltény fér a tárba, 8 töltény a csomagban, anyaga műanyag, kék kivitel, alkalmas 6 éves kortól
Szuper ár
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06556
4,9 12×
Nerf Elite 2.0 Prospect Qs 4
Nerf puska - hab töltények, irányzék, 8 töltény a csomagban, anyaga habszivacs és műanyag, kék és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól,
Szuper ár
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00360
4,7
Teddies Kapszula - "8", 144db
Pisztoly kiegészítő - 144 lövedék, tartalék kapszulapatronok, 3 éves kor feletti gyermekek számára
960 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3075
5,0 11×
Nerf Elite 2.0 ACE SD 1
Nerf puska - Elite, nyilakkal, 2 töltény fér a tárba, 2 töltény a csomagban, nyilak a csomag része, anyaga műanyag, kék kivitel, alkalmas 8 éves kortól
1 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06554
5,0
Nerf Supersoaker Fortnite HG
Nerf puska - Soaker, vizet spriccel, tár a csomag része, anyaga műanyag, kék kivitel, alkalmas 8 éves kortól
6 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00403
5,0
Nerf Supersoaker Dino Soak
Nerf puska - Soaker, vizet spriccel, anyaga műanyag, kék, narancssárga, zöld és sárga kivitel, alkalmas 6 éves kortól
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00401
Liontouch Lovagi fejsze, kék - Játék fejsze
Típusok
4,6
Liontouch Lovagi fejsze, kék
Játék fejsze - habszivacs, hossza 39 cm, kék színben, ajánlott 3 éves kortól
5 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04357
Nerf Fortnite HC-E Mega Dart Blaster
Nerf puska - Fortnite, hab töltények, hatótávolsága 27 m, anyaga műanyag, lila, narancssárga és szürke kivitel, alkalmas 8 éves kortól
8 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4487
Mighty Blasters Töltényheveder - 1-es stílus
Pisztoly kiegészítő - heveder 5 puha tölténnyel, kompatibilis a My first Mighty Blasters fegyverekkel, övként is viselhető, gyermekek számára 3 éves kortól
4 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz10562a
4,5 13×
Gel Blaster Surge
Játékpisztoly - vízgolyók, hatótávolsága 30 m, gyorstüzelés és kivehető tár, 800 töltény fér a tárba, 1 fegyver a csomagban, 10800 töltény a csomagban szemüveg a csomag része, anyaga ABS, fegyver hossza 23 cm, bézs, fehér és zöld kivitel, alkalmas 14 éves kortól
27 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1547
5,0
Nerf Fortnite Flare
Nerf puska - Fortnite, hab töltények, 3 töltény a csomagban, anyaga műanyag, narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól
Szuper ár
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00361
5,0
Nerf Minecraft Hearstealer
Nerf puska - Minecraft, hab töltények, 1 töltény fér a tárba, 4 töltény a csomagban, anyaga műanyag, fehér és piros kivitel, alkalmas 8 éves kortól
13 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2224

Játékfegyverek

Játékfegyverek

A Játékfegyverek kategóriában összesen 197 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó játékfegyverek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább játékfegyverek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb játékfegyverek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: játékfegyverek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ