Játékhomok 500 g sárga

Termékkatalógus
Játékhomok 500 g sárga
Kreatív szett - 4 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa8654 Termékszám:  8594166102392

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Játékhomok 500 g sárga

Ez az egyedi kreatív készlet az idei év egyik forradalmi újítása. Minden élénk fantáziával rendelkező gyermek szeret formákat alkotni és új dolgokat létrehozni. A játékhomok ugyanúgy működik, mint a valódi homok, jól összetapad, nagyon könnyű és szórakoztató vele dolgozni. A gyerekek most anélkül építhetnek várakat és készíthetnek végtelen számú figurát és kreációt, hogy fel kellene keresniük egy klasszikus homokozót. A mágikus homokkal nyugodtan játszhatnak otthonuk kényelmében, amikor csak idejük engedi. A szett különféle homokozó formákat is tartalmaz.

Főbb jellemzők

  • A játékhomok ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a homokozók klasszikus homokja
  • Soha nem szárad ki
  • Nem hagy foltot
  • Megakadályozza a baktériumok elszaporodását
  • Fejleszti a finommotorikus készségeket és a képzelőerőt
  • 4 éves kortól ajánlott
  • A csomag 500 gramm sárga színű homokot tartalmaz

Játssz és építs, mint a homokozóban

A játékhomok egészségre ártalmatlan anyagból készült, nagyon puha, kellemes tapintású textúrával rendelkezik. Ráadásul nem hagy foltot, különleges összetétele pedig megakadályozza a baktériumok megtelepedését és elszaporodását. A gyermekeknek soha véget nem érő mókában lehet részük ezzel a homokkal, ugyanis soha nem szárad ki. Mindemellett a homokozás segít fejleszteni a gyermekek fantáziáját, kreativitását és finommotorikus készségeit. A csomag 500 gramm világossárga homokot tartalmaz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Játékhomok 500 g sárga Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hrací písek 500g žlutý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hracie piesok 500g žltý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spielen Sand 500 g gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spielen Sand 500 g gelb.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ