Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Play-Doh Csináld Magad Állatkert

Termékkatalógus
Play-Doh Csináld Magad Állatkert
5 1 értékelés
Kreatív szett 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa4788 Termékszám:  5010994863685 Gyártó honlapja:
Play-Doh Csináld Magad Állatkert Megszűnt

Play-Doh Csináld Magad Állatkert

A vezető játékgyártó, a Hasbro népszerű Play-Doh Csináld Magad Állatkertje minden kis modellezőnek örömet okoz! A készlet alapja a speciális modellező gyurmával töltött 6 tégely, amelyek gyönyörű színekben pompáznak. A formázóanyagok könnyen nyújthatók a mellékelt, eredeti textúrákkal ellátott görgők segítségével. Könnyen kidíszítheted kedvenc állatmintád tollakkal vagy különböző bőrfelületekkel. A csomagban található még egy praktikus műanyag kés is, illetve egy lenyűgöző sablonkészlet a gyermekek kedvenc állataival, amelyeket az állatkertből vagy a szafariról ismerhetnek.


Sokkal több rejlik az állatos sablonokban! A speciális vágónak köszönhetően az egyes állatok testrészei kombinálhatók a másikkal, ameddig a képzelőerő elér. Mi történik ha a ragadozó oroszlán feje a félénk zsiráf testére kerül? A képzeletnek semmi sem szabhat határt! Vicces teremtményekkel könnyedén készíthet egy létező állatot vagy felfedezhet egy teljesen új fajt! Az egyedülálló modellező gyurmával gyermekeinek sok-sok mókában lesz része!

Legfőbb jellemzői:

  • A modellezés fejleszti a gyermekek képzelőerejét
  • 6 különböző színű sablon exotikus állatok alakjában
  • 3 vidám görgő állatos textúrákkal
  • Műanyag kés, hogy könnyen megmunkálhassa a gyurmát
  • 6 tégely Play-Doh modellező gyurma élénk színekben
  • Az állatok egyes testrészei kombinálhatók, így egy teljesen új állatfaj hozható létre
Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Věk 3+
 

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK rendeletében (2009. június 18.) a játékok biztonságáról szóló követelményeknek és minden jogi normának a cseh szabályozással összhangban. Természetesen van egy EK-megfelelőségi nyilatkozat.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Play-Doh Csináld Magad Állatkert
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Play-Doh Boomer - Zvířecí formičky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Play-Doh Boomer - Zvieracie formičky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Play-Doh Boomer - Zvířecí formičky. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Play-Doh Boomer - Zvířecí formičky.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ