A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Játék-Doh Town - Kereskedelmi állatokban

Termékkatalógus
Játék-Doh Town - Kereskedelmi állatokban
Kreatív szett - Ajánlott 3 éves kortól
Kód:  HRAa6281 Termékszám:  5010994942564 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Játék-Doh Town - Kereskedelmi állatokban Megszűnt

Játék-Doh Town - Kereskedelmi állatokban

Készíts kisállatokat a Town Pet Store segítségével. Segíts a tulajdonosnak, hogy bámulatosan színes darabjait elkészítse. Csinálj fület a nyuszinak, vágj ki egy hörcsögöt, de nehogy elfelejtsd a csemegét kis állataidnak. Hogy le ne álljon az üzlet, csinálj egy kis pénzt és más szükséges dolgokat, beleértve a tulajdonos frizuráját is. A készlet tartalmaz egy sor Játék-Doh Townt, ahol létrehozhatod a saját modell világodat. 

le
Play-Doh
 

Kortalan játék

A modellező játékokkal a gyerekek fejlesztik a kreatív készségeiket és kézügyességüket. Ezzel a játékkal a gyerekek órákat képesek játszani unatkozás nélkül. Ráadásul a Játék-Doh Town nem színez és nem mocskol össze semmit.

A csomag tartalma

  • Kivágós kisállatbolt játék
  • Szobrocska
  • Kis állat
  • Egyéb tartozékok
  • Lyukak
  • 2 csésze nagy gyurma
  • 2 csésze kis gyurma
le
Play-Doh
 

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Játék-Doh Town - Kereskedelmi állatokban Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Play-Doh Town - Obchod se zvířátky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Play-Doh Town – Obchod so zvieratkami. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hasbro Play-Doh Town - Town Tierladen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hasbro Play-Doh Town - Town Tierladen.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ