30 dnů na vrácení Shop roku

Játszótéri kiegészítők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A játszótéri kiegészítők segíthetnek javítani gyermekeid új vagy már meglévő otthoni játszóterét. Számos játékelem közül válogathatsz, amelyek nem csak szórakozást, hanem kézügyesség-gyakorlást is biztosítanak. Olvass tovább, hogy megtudd, milyen játszótéri kiegészítők segíthetnek kibővíteni a játszóteret és hogy mire figyelj a kiválasztásukkor.

Tovább

Játszótéri kiegészítők gyermekeknek - hogyan válasszunk?

Ha szeretnéd bővíteni a játszóteret és több szórakozási lehetőséget biztosítani gyermekeidnek, figyelembe kell venned, hogy milyen típusú játszótérhez választod a kiegészítőket. A legtöbb gyártó univerzális tartozékokat kínál, de mindig érdemes ellenőrizni a méreteket és a telepítés módját, hogy a választott játszótéri kiegészítők biztonságosan rögzíthetők legyenek az otthoni berendezéshez.

i

Játszótéri kiegészítők gyors szétszereléssel

Általánosságban azt javasoljuk, hogy olyan játszótéri kiegészítők kerüljenek a kosaradba, amelyek a téli szezonra könnyedén szétszerelhetők. Az egyes kiegészítők feleslegesen szenvednének a fagyos időjárás miatt, és ezáltal csökkenne az élettartamuk.

A létrák, hálók és kötelek a legnépszerűbb játszótéri kiegészítők

Ha már van otthon fából készült játékelemed, vagy azt tervezed, hogy fából készült játékokat vásárolsz, akkor a felakasztható játszótéri kiegészítők biztosan nem okoznak csalódást. A gyerekek nem csak nagyon jól szórakoznak csúszás és mászás közben, hanem a motoros készségeiket, a kézügyességüket és az egyensúlyérzéküket is fejlesztik. Milyen felfüggeszthető kiegészítők alkalmasak a játszótérre?

  • A játszótéri kötéllétra könnyedén elhelyezhető a mászóka szerkezetén. Ez megkönnyíti a gyermekek számára a felmászást és javítja a mozgáskoordinációt.
  • A játszótéri mászókötél nagyobb gyermekek számára is alkalmas. A kötelek a mászóka tetejére való feljutást is szolgálhatják, vagy éppen csak úgy lóghatnak rajta kedvük szerint. Gyakran csomókkal vagy műanyag fogantyúkkal vannak ellátva, hogy megkönnyítsék a mászás gyakorlását.
  • A húzódzkodókat és a tornagyűrűket a sportolni vágyó gyerekek fogják nagyra értékelni, akik otthonuk kényelmében különböző gyakorlatokat és trükköket tanulhatnak meg.
  • A mászófogantyúk a magasabb mászókákhoz alkalmasak. A fába való beépítésük nagyon egyszerű.
  • A hinták egyértelműen a kerti játszótér kiegészítők listájára tartoznak. Ha nincs elég hely a hinta számára, akkor vásárolhatsz akár kis üléseket is, amelyek nem foglalnak túl sok helyet, de ugyanúgy szolgálják a célt.

i

Kerti játszótér kiegészítők és terhelhetőségük

A felfüggesztett játékelemek és játszótéri kiegészítők általában korlátozott teherbírásúak. Ha nagyobb gyermeked van, mindenképpen ellenőrizd ezt a paramétert.

Kerti játszótér kiegészítők a még jobb szórakozásért

A játszótér nem csak felfüggesztett kiegészítőkkel, hanem szórakoztató játszótéri kiegészítő elemekkel is kibővíthető. A kerti játszótér kiegészítők közül a kisgyermekek különösen értékelni fogják a játszótérre szánt telefont, kormánykereket, kereket vagy távcsövet. Ezek a játszótéri kiegészítők úgy lettek megtervezve, hogy könnyen elhelyezhetők legyenek a játszótéren, és ne okozzon nekik gondot a szabadtéri környezet.

Hogyan lehet tovább bővíteni a játékteret? A játszótéri kiegészítők itt még nem érnek véget

A kerti játszótér kiegészítők mellett a gyermekek számára mindenképpen előnyösek például a homokozók, a kényelmes kültéri ülőhelyek vagy a különböző sporteszközök.

i

Játszótéri kiegészítők olcsóbban

Szeretnél pénzt megtakarítani vásárláskor? Tekintsd meg az outlet - játszótéri kiegészítők kínálatunkat, ahol újszerű, felbontott és használt játékelemeket találhatsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
11 termék
5,0
Dvedeti Mászó fogantyú, 8db
Játszótér kiegészítő - gyermek mászófalhoz, teherbírás 100 kg, fogantyú mérete 11 × 9 × 5 cm, 8 darab színes, műanyag fogantyú, horganyzott kötőelemek (∅10 mm-es csavarok maximum 3 cm-es falvastagsághoz) és imbuszkulcs, 3 éves kortól
9 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc01536
5,0
Dvedeti Mászó fogantyú, 20 db
Játszótér kiegészítő - gyermek mászófalhoz, teherbírás 100 kg, fogantyú mérete 11 × 9 × 5 cm, 20 db színes műanyag fogantyú, horganyzott rögzítőelemek (∅10 mm-es csavarok maximum 3 cm-es falvastagsághoz) és imbuszkulcs, 3 éves kortól
21 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc01534
Shark Escape Climber
Játszótér kiegészítő - cápa motívum, kerti szórakozáshoz, a készlet edzi a durva motoros készségeket, gyermekek számára 3 éves kortól
Leárazás -17 %
56 590 Ft 68 290 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: HRAnk001857
7 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAnk001704
4,5
Dvedeti Mászó fogantyú - műanyag, 5db
Játszótér kiegészítő - műanyag mászófogantyúk, teherbírás 100 kg, több színben, méretei 11 × 9 × 5 cm, 5 fogantyú a csomagban, fémcsavarok és imbuszkulcs a könnyű rögzítéshez
Leárazás -30 %
4 290 Ft 6 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAnk002124
5,0
Dvedeti Ninja akadálypálya
Játszótér kiegészítő -
32 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAnk002118
WoodAndHearts Montessori lano se stupni k domácímu hřišti - Játszótér kiegészítő Típusok
WoodAndHearts Montessori lano se stupni k domácímu hřišti
Játszótér kiegészítő - kötél otthoni montessori játszótérre a Wood and Hearts-tól, anyag fa, 2 és 4 éves kor közötti gyermekek számára alkalmas
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls4358
WoodAndHearts Montessori houpačka k domácímu hřišti - Játszótér kiegészítő Típusok
WoodAndHearts Montessori houpačka k domácímu hřišti
Játszótér kiegészítő - hinta a Wood and Hearts-tól otthoni montessori játszótérre, anyag fa, 2 és 4 éves kor közötti gyermekek számára alkalmas
16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls4360
WoodAndHearts Montessori lano s houpačkou k domácímu hřišti - Játszótér kiegészítő Típusok
WoodAndHearts Montessori lano s houpačkou k domácímu hřišti
Játszótér kiegészítő - kötél hintával otthoni Montessori játszótérre a Wood and Hearts-tól, fa anyagból, 2 és 4 éves kor közötti gyermekek számára alkalmas
12 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls4359
WoodAndHearts Montessori kruhy k domácímu hřišti - Játszótér kiegészítő Típusok
WoodAndHearts Montessori kruhy k domácímu hřišti
Játszótér kiegészítő - körök az otthoni Montessori játszótérre a Wood and Hearts-tól, anyag fa, 2 és 4 éves kor közötti gyermekek számára alkalmas.
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls4357
Little Tikes Mászóka - Evergreen
Mászóka - ajánlott életkor: 1,5 éves, anyaga: műanyag, mérete 76 × 76 × 128 cm (m×sz×h), tartozék: csúszda, mászóka és állvány
69 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAmm00358

Játszótéri kiegészítők

A Játszótéri kiegészítők kategóriában összesen 11 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó játszótéri kiegészítők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább játszótéri kiegészítők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb játszótéri kiegészítők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: játszótéri kiegészítők vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ