A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Kajak lapátok

Termékkatalógus
Kajak lapátok
- Méret 122 cm, az ajánlott korosztály 6 éves kortól
Kód:  HRA714d Termékszám:  078257696277

Kajak lapátok

Kajak lapátok felfújható csónakok számára könnyen átterjedhet elfoglalni minimális helyet. Ők 122 cm hosszú, és alkalmas a 6-12 éves gyermekek.


Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kajak lapátok Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pádla na kajak. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pádla na kajak. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Paddles für Kajak. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Paddles für Kajak.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ