Shop roku Shop roku

Tiny Love Csupasz zsiráf

Termékkatalógus
Tiny Love Csupasz zsiráf
Körforgó - akasztható, születéstől fogva alkalmas
Kód:  FOB041 Termékszám:  735259003839

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tiny Love Csupasz zsiráf

A fura zsiráf egy nagyon szórakoztató játék, amit akár születésétől fogva használhat gyermeked. A zsiráf kellemes textil anyagból készült, köszönhetően változatos színeinek és mintázatának, megragadja gyermeked figyelmét. Húzásra a zsiráf vibrál és csörgő hangot ad, lába érdes anyagból készült. Ezen tulajdonságoknak hála a játék felkelti gyermeked érdeklődését, fejleszti motorikus képességeit és látását. Ideális ágyhoz, autós üléshez vagy babakocsihoz való rögzítéshez. 

Specifikációk:

Ajánlott kor:
Születéstől

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK Európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. Megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik.

Paraméterek

Szín
Narancssárga Kész!

Tulajdonságok

Szín
Narancssárga Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tiny Love Csupasz zsiráf Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tiny Love Vyklepaná žirafa. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tiny Love Rozklepaná žirafa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tiny Love Zitternde Giraffe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tiny Love Zitternde Giraffe.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ