Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Kapla 100

Termékkatalógus
Kapla 100
5 1 értékelés
Építőjáték - fa, 100 darab a csomagban, téma épületek és közlekedési eszközök, ajánlott 3 éves kortól
Kód:  HRAjd1418 Termékszám:  814647002002

Kapla 100

A Kapla 100 építőjáték 100 darab fa építőelemet tartalmaz egy praktikus csomagolásban. Ez az egyedülálló és eredeti játék szórakoztató építést garantál, összekapcsolódó elemek nélkül, az építés során a hasábok csak a saját súlyukkal támaszkodnak egymásra. Tökéletes méretazonosságuk és a kivételesen pontos megmunkálás teszi lehetővé a legbonyolultabb szerkezetek, építmények, 3 dimenziós konstrukciók létrehozását. A doboz fedele egyúttal vázlat táblaként is szolgál. Az építőjáték elnyerte „A legjobb játék” díjat. Ez a tartós és prémium minőségű játék éveken át használható. Az építőjáték használata során fejlődik a kreatív gondolkodás, a finommotoros képességek, és a koordináció.

A fa építőjáték legfőbb jellemzői

  • Kiváló minőségű fából készült
  • Rendkívüli méretpontosság
  • Praktikus csomagolásban 
  • A csomag építési ötleteket is tartalmaz, amely inspirációként szolgálhat
  • Az építőjáték elnyerte "A legjobb játék" díjat
  • 3 éves kortól ajánlott

Honnan származik a Kapla

Az építőjáték gondolata Tom van der Bruggen fejéből pattant ki. A fiatal művészettörténész és antik bútor restaurátor álma egy saját ókori kastély megépítése volt, amelyet először fa építőelemekből próbált összerakni. Ám hamarosan rájött, hogy a klasszikus kocka formák nem alkalmasak a tető, vagy az emeletek megépítéséhez. Számos kísérletezést követően az alkotó az 1 : 3 : 5 arány mellett döntött, így az építőelemek háromszor olyan magasak, és ötször olyan hosszúak, mint a vastagságuk. Meg fogsz lepődni, hányféle épület állítható össze ezekből az építőelemekből!

A Kapla figyel a minőségre

A Kapla egy különleges elnevezés, amely a holland „Kabouter Plankjes” szóból származik, amely szabad fordításban annyit tesz, „tölgyfa” vagy „varázspálca”. Ahhoz, hogy az építőelemek igazán varázslatosak legyen, a legjobb minőségű fát kell kiválasztani és kiszárítani, és precíz eljárás alá vetni. A folyamat eredményeként tökéletesre csiszolt és formált darabok jönnek létre. Segítségükkel a gyerekek precizitást és türelmet tanulhatnak, és gyakorolhatják a csapatmunkát. A Kapla 100 építőjáték kiválóan alkalmas az épületek, a statika, a súlypont és az egyensúly fogalmának elmélyítésére.

 

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Darabszám
100 db Kész!
Anyag
Fa Kész!
Téma
Épületek, Közlekedési eszközök Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Darabszám

Darabszám
100 db Kész!

Építőkészlet és puzzle

Anyag
Fa Kész!
Téma
Épületek, Közlekedési eszközök Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kapla 100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kapla 100. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kapla 100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kapla 100.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ