AlzaBoxy Q1 Shop roku

Kapla 200

Termékkatalógus
Kapla 200
5 9 értékelés
Építőjáték - fa, 200 darabos készlet, téma épületek, ajánlott 3 éveskortól
21 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HRAjd1417 Termékszám:  814647001005

Kapla 200

A Kapla 200 építőjáték 200 darab fakockát tartalmaz praktikus csomagolásban. Ez az egyedülálló és eredeti játék vidám építést kínál mindenféle csatlakozási és rögzítő elem nélkül. Mégis sokféle háromdimenziós épületet lehet felépíteni a készletből, amelyek elkápráztatnak mindenkit. Az építéshez az inspiráció megtalálható a csomag részét képező, ötletekkel teli füzetben. A Kapla építőjáték megkapta a "The Right Toy" díjat, amit a Játékok és Játékosok Egyesülete ítélt oda. Ez a tartós és kiváló minőségű játék hosszú évekig jó állapotban marad. A Kapla építőjátékkal való játszás fejleszti a kreatív gondolkodást, elősegíti a finom motorika alakulását és begyakorolja a kordinációs képességet.

A Kapla 200 fából készült építőjáték főbb jellemzői

  • Kiváló minőségű fából van
  • Precízen kidolgozott építőjáték
  • Praktikus csomagolásban csomagolva, amelynek fedele a kisebb építmények alaplapjaként is szolgálhat
  • A csomag tartalmaz egy ötletfüzetet, amely sok ihletet ad az építéshez
  • A Kapla építőjáték megkapta a "The Right Toy" díjat, amit a Játékok és Játékosok Egyesülete ítélt oda
  • Alkalmas gyermekeknek 3 éves kortól

Honnan ered a Kapla?

Ennek az eredeti építőjátéknak a születése egy fiatal művészettörténész és antik bútor restaurátor, Tom van der Bruggen nevéhez fűződik. Az ő álma az volt, hogy megépítse saját középkori kastélyát, amelyet először fából készült kockákkal tervezett meg. De hamarosan úgy találta, hogy a klasszikus kockák alakja nem teszi lehetővé tetők, átjárók vagy padlók építését. A Kapla építőjátékhoz a középkori épületek fagerendái adtak ihletet, és hosszas kísérletezés után döntött a faelem oldalainak 1: 3: 5 leképezési aránya mellett, tehát a magasság háromszorosa a vastagságnak, a hosszúság pedig ötszöröse a magasságnak. Meg fogsz lepődni, hogy hány különböző építőelemet lehet ezzel a méretaránnyal felépíteni.

A Kapla vigyáz a minőségre

A Kapla építőjáték speciális neve a holland "Kabouter Plankjes"-ből ered, amely szabad fordításban "őzfa" vagy "varázsfa". Ahhoz, hogy a fa igazán varázslatos legyen, a legjobb minőségű fát választják ki, amelyet kiszárítanak, precíz gépekkel felaprítanak, gondosan osztályoznak és gyalulnak. Ennek az igényes folyamatnak az eredménye a tökéletes pontosságú faelem, éles szélekkel. A gyerekek megtanulják a játék során a pontosságot, a türelmet és az együttműködés képességét. A Kapla 200 készlet tökéletesen alkalmas arra, hogy először megismerkedj a statikával és olyan fogalmak alapjaival, mint súlypont vagy egyensúly. 

 

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Darabszám
200 db Kész!
Anyag
Fa Kész!
Téma
Épületek Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Darabszám

Darabszám
200 db Kész!

Építőkészlet és puzzle

Anyag
Fa Kész!
Téma
Épületek Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Ugyfelszolgalat ! Erdeklodnek, hogy a Kalpa 100, Kapla 200 es Kapla 280 as jatekok fakovkai egymassal kompatibilisek ? Pontosan ugyanolyan meretuek ? A kesobbi bovites szampontjabol lenne erdekes ez a kerdes. Gyors valaszukat elore is koszonve, Tisztelettel, Debreczeni Gergely

Kérdések és válaszok: Kapla 200
Kiegészítők: Kapla 200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kapla 200. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kapla 200.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ