AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Kapla 280

Termékkatalógus
Kapla 280
5 7 értékelés
Építőjáték - fa, fiúknak és lányoknak, 280 darab a csomagban, téma épületek, ajánlott 3 éves kortól
Kód:  HRAjd1416 Termékszám:  814647007007

Kapla 280

A Kapla 280 készlet 280 darab fa építőelemet tartalmaz művészi csomagolásban. Ez az egyedülálló és eredeti játék vidám építést ígér összekötő és csatlakozó elemek nélkül. Mégis sokféle háromdimenziós építmény építhető a készletből, amely valóban lélegzetelállító. Ötletet a csomagban található albumból meríthetsz. A Kapla készlet elnyerte az Egyesület a Játékokért "The Right Toy" díját. Ez a tartós és kiváló minőségű játék hosszú évekig garantáltan formában tart. Játék közben a Kapla készlet fejleszti a kreatív gondolkodást, a finommotoros képességet, a kézügyességet és a koordinációs képességeket.

A Kapla 280 fa építőkészlet legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű fa
  • Precíz kivitelezésű készlet
  • Praktikus, robusztus dobozban szállítjuk, amelynek fedele kisebb épületekhez is használható
  • A csomag tartalmaz egy ötletekkel teli füzetet és könyvet is, amelyek sok ötletet szolgáltatnak az építéshez
  • A Kapla készlet elnyerte az Egyesület a Játékokért "The Right Toy" díját
  • 3 éves kortól ajánlott

Hogyan jött létre a Kapla

Ennek az eredeti készletnek a születése egy fiatal művészettörténész és antik bútor restaurátor, Tom van der Bruggen nevéhez köthető. Az volt az álma, hogy megépítse saját középkori kastélyát, amelyet először fa építőkockák segítségével szeretett volna megépíteni. De hamarosan rájött, hogy a klasszikus kockák alakja nem teszi lehetővé tetők, gerendák vagy padlók építését. A Kapla készlethez a középkori fagerendás épületek szolgáltatták az ihletet, és hosszas kísérletezés után az 1:3:5 arány mellett döntött, így az elemek magassága háromszorosa a vastagságának, hossza pedig ötszöröse a magasságának. Meg fogsz lepődni, hány különböző építményt lehet építeni ezekből az elemekből.

A Kapla gondosan ügyel a minőségre

A Kapla készlet különleges neve a holland "Kabouter Plankjes" kifejezésből származik, amely szabad fordításban annyit jelent, mint "törpék deszkája" vagy "varázsdeszka". Ami a fadarabokat igazán varázslatossá teszi, abban rejlik, hogy mindig a legjobb minőségű fákat választják ki, amelyet szárítanak, gépekkel pontosan méretre vágnak, alaposan megvizsgálnak majd csiszolnak. Ennek az igényes folyamatnak köszönhetően tökéletes pontosságú deszkák jönnek létre, éles élekkel. A gyerekeket precizitásra, türelemre és együttműködésre tanítja. A Kapla 280 készlet segítségével a gyerekek elsajátíthatják a statika alapvető fogalmainak jelentését, többek között a súlypont vagy az egyensúly fogalmának gyakorlati megtapasztalásával. 

 

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Darabszám
280 db Kész!
Anyag
Fa Kész!
Téma
Épületek Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Darabszám

Darabszám
280 db Kész!

Építőkészlet és puzzle

Anyag
Fa Kész!
Téma
Épületek Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jó napot kívánok, szeretnék venni Kaplát, de interneten nincs. Kaptam emailt hogy "A termékek raktáron vannak - Kapla 280", hanem a linkon még egyszer látom hogy nincs. 1) Van vagy nincs? 2) Ha nincs, akkor mikor lesz? Köszönöm szépen. Üdv: Mechthild von Knobelsdorff

Kérdések és válaszok: Kapla 280
Kiegészítők: Kapla 280 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kapla 280. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kaplnka 280.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ