Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Karton P + P Premium ROBOT (hátizsák+tolltartó+tornazsák)

Termékkatalógus
Karton P + P Premium ROBOT (hátizsák+tolltartó+tornazsák)
Iskolai felszerelés - alsó tagozatosoknak
Kód:  HRAif2439 Termékszám:  8595096781428 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Karton P + P Premium ROBOT (hátizsák+tolltartó+tornazsák) Megszűnt

Karton P + P Premium ROBOT (hátizsák+tolltartó+tornazsák)

Könnyű, erős, biztonságos, 1200 g súlyú, egykamrás iskolatáska alsó tagozatos kisdiákoknak. A készlet része egy felszerelés nélküli tolltartó és egy tornazsák is. Színes kialakítása és robot mintája különösen a kisfiúk számára teszi vonzóvá.

Legfontosabb jellemzők

  • Anatómiailag formált hátrész
  • Csúsztatható rögzítőrendszerrel a hátizsák a gyermek magasságához állítható
  • Fényvisszaverő elemek
  • Merev öntött alj
  • A készletbe tolltartó és tornazsák is tartozik
  • Felső hevederpántok
  • Mellheveder
  • Oldalzseb palack részére
  • Cipzáras oldalzseb
  • Külön Thermo zseb a tízórais doboz részére

Alkalmazkodik a tanulóhoz

Kifinomult csúsztatható hátrendszerének köszönhetően a vállpántokat a tanuló aktuális magasságához igazíthatja. Az anatómiailag kialakított, párnázott hátrész még kényelmesebbé teszi a táska viselését. Annak érdekében, hogy a Premium ROBOT iskolatáska megfelelően illeszkedjen, és ne csússzon le a hátról, a fő vállpánt felső hevederpántokkal, továbbá mellhevederrel van felszerelve. Természetesen palack részére kialakított oldalzsebbel, egy további, cipzárral zárható oldalzsebbel és egy tízórais doboz tárolására szánt zsebbel is rendelkezik.

Biztonságos és stabil

Az iskolatáska kézben is szállítható a gumírozott fogantyú segítségével. A gyermek nagyobb biztonsága és láthatósága érdekében első része és két oldala fényvisszaverő elemekkel van ellátva. A merev alsó rész nagyobb stabilitást biztosít a táskának, és védi a tanszereket a mechanikai sérülésektől. A két belső válaszfallal ellátott iskolatáskában minden elfér, amire egy iskolásnak szüksége van. A táska felső részén levő pattintható biztonsági zárral a kis elsősök apró kezei is könnyen boldogulnak. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Karton P + P Premium ROBOT (hátizsák+tolltartó+tornazsák) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Karton P+P Premium ROBOT (batoh+penál+sáček). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Karton P + P Premium ROBOT (batoh+peračník+vrecúško). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Karton P+P Premium ROBOTER (Schulranzen+Federmappe+Schuhbeutel). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Karton P+P Premium ROBOTER (Schulranzen+Federmappe+Schuhbeutel).
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ