Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kerti ház Happy House

Termékkatalógus
Kerti ház Happy House
4,4 35 értékelés
Játékház -méretek 130 x 109 x 115 cm
Kód:  HRA783e1 Termékszám:  7290100903605

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kerti ház Happy House

Ezt a színes házikót, amely egyedi kiegészítője lehet kertjének, nem nélkülözheti egyetlen gyermek sem! Melyik gyermek nem szeretne néha egy kis egyedüllétet, egy kis zugot, ahová a felnőttek nem tehetik be a lábukat? Ez a gyönyörű ház csupa szín, nagyszerű meglepetés lesz gyermekének. Kiváló minőségű műanyagból készült, összeszerelése egyszerű és gyors. Működőképes ajtókkal és ablakokkal rendelkezik és méretei éppen akkorák, hogy a kertben a házikó ne okozzon galibát, de mind emellett gyermeke és barátai kényelmesen elférjenek benne. Kezdődhet a kerti kaland!

A házon található egy pár ablak ablaktáblákkal és egy pár ablak ablaktáblák nélkül. Ez a varázslatos játék gyermekeinek védelmet nyújt az éles napfény vagy a nyári eső elől. Fejleszti gyermekei képzelőerejét és segíti őket az új játékok és egyéb kalandos történetek megalkotásában. A házikó örömet szerez a kislányok és kisfiúk számára, de elégedettek lesznek szüleik is. Használatának praktikus oldala is lehet, este gyermekei ide rakhatják be játékaikat, amelyekkel a kertben játszottak, vagy ide parkolhatják be rollereiket, autóikat, stb. Vegye meg gyermekének ezt a kerti házikót, amelyet minden barátja irigyelni fog! 

Műszaki adatok:

Méretek:
130 x 109 x 115 cm (H x Sz x M)

A csomagolás mérete:
133 x 117 x 16 cm

Ajánlott kor:
Gyermekeknek 1,5 éves kortól

Súly:
18,2 kg

Gyártási hely:
Izrael

Anyaga:
Műanyag

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48 / EK számú, 2009 június 18-án kelt, a játékok biztonságáról szóló rendeletnek és minden cseh jogi normának. Természetesen rendelkezik CE tanúsítvánnyal is.

 
 
 

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Hosszúság/mélység
130 cm Kész!
Szélesség
109 cm Kész!
Magasság
115 cm Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Méretek

Hosszúság/mélység
130 cm Kész!
Szélesség
109 cm Kész!
Magasság
115 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kerti ház Happy House Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zahradní domek Happy House. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Záhradný domček Happy House. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gartenhaus Happy House. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gartenhaus Happy House.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ