30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Kinetic Sand - 170 g Neon zöld

Termékkatalógus
Kinetic Sand - 170 g Neon zöld
Kreatív szett Ajánlott 3 éves kortól
Kód:  HRAa5954c Termékszám:  ASRT778988097069 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kinetic Sand - 170 g Neon zöld Megszűnt

Kinetic Sand - 170 g Neon zöld

A Kinetic Sand egy bamulatos innováció nem kizárólag gyerekek szórakoztatására. Ebben a játékban az egész család örömét leli. Vegye meg gyermekeinek és higyje el hamarosan vesz magának is! A kreatív anyaghasználat erős függőséget okoz és le sem fogja tenni! Nem csak játékra kiváló, hanem arra is hogy lelazuljon, hiszen terápiás céllal is kivló stresszoldó. A Kinetic Sand éritése kényelmes, finom és finom. Lehetővé teszi gyermekei fejlődését fantáziájukban és finom motorikus mozgásaikban.

 

 

Legfontosabb jellemzők

  • Nagymértékben formálható anyag
  • Sima, puha és kellemes tapintás
  • Alkalmas pihenésre és a stressz enyhítésére
  • Sosem száraz és könnyen tisztítható
  • 100%-osan biztonságos és nem mérgező
  • Speciális kötőanyag technológia

 

Egyedülálló anyag

Kinetic Sand 98% -a homok, az anyag mozgási tulajdonságai pedi a titkos szabadalmaztatott kötőanyag technológiának köszönhető, amely kiteszi a maradék 2%-ot. A Kinetic Sand sosem szárad ki, és hihetetlenül egyszerűen tisztítható. Mindig önhöz tapad de nem a kezéhez. Ráadásul 100%-ig biztonságos és mindenféle méreganyag mentes. Nem tartalmaz glutént, búzát, kazeint és port. Minden Európai Kereskedelmi biztonsági előírásnak megfelel. Allergiás gyerekek is használhatják. A Kinetic Sand EN 1171 tanusítvánnyal büszkélkedhet.

 

Ebben a csomagban neon homok található.

Tartalma:
170 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kinetic Sand - 170 g Neon zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kinetický písek - 170 g + 30% zdarma Neon zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kinetic Sand - Balenie 6oz / 170 g Neon zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kinetic Sand - 170 g + 30% frei Neongrün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kinetic Sand - 170 g + 30% frei Neongrün.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ