Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Kinetikus hab - Multi pack

Termékkatalógus
Kinetikus hab - Multi pack
1,0 1 értékelés
Gyurma - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 6 éves
Kód:  HRAa5966 Termékszám:  6027063 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kinetikus hab - Multi pack

Ez a legmókásabb összetételű gyurma a világon! Ezer rendkívüli tapadású mini golyó együtteséből jött létre ez a fantasztikus tulajdonságokkal rendelkező anyag - a kinetikus habgyurma. Tökéletesen formázható, és hihetetlen hosszúságokig és szélességekig nyújtható is. Nem nyeli el vagy szívja magába a port, vagy bármely egyéb szennyeződést. Könnyű megformálni vele a bizarr teremtményeket, mint például sárkányok vagy tündérek, vagy akár a hiper-szuper járműveket is, mint a rakéták és autók. De akár egy tájkép vagy futurisztikus város is megalkotható vele. Minden a fantáziádra van bízva. A hab abban is kitűnik, hogy képes bármilyen alakú tárgyat vékony rétegben befedni, például hétköznapi kartondobozból egyedülálló ékszeres dobozt készíthetsz. Továbbá, ha szeretnéd megőrizni alkotásodat, akkor nyugodtan kinthagyhatod éjszakára, a levegőn tartósra szárad. A kinetikus habgyurma állaga ugyan így megkeményedik, de megőrzi az élénk színű, ragyogóan fényes megjelenését. 

Formálj, nyújts, burkolj - Alkoss meg bármit, amit csak el tudsz képzelni

  • Kreatív formálható anyag - három különböző színű egy csomagban (piros, zöld, kék)
  • Nagyszerűen alakítható bármely formára
  • Könnyen bővíthető széltében és hosszúságban egyaránt
  • Tökéletesen befed bármilyen alakú tárgyat
  • Levegőn történő szárítást követően az alkotás a kialakított formájúra keményedik meg
  • Az újrafelhasználás érdekében a habot óvni kell a levegőtől - csak zárd le a dobozt
  • Az egyéni alkotóanyagok magasfokú kölcsönös tapadásának köszönhetően a tisztítása gyerekjáték
  • 6 vonzó színben kapható
  • Alkalmas gyermekeknek 6 éves kortól
  • Teljesen biztonságos és nem mérgező anyag

Őrizd meg a legkiválóbb alkotásaid!

Sikerült megalkotnod a leggyönyörűbb pillangót vagy a leggyorsabb rakétát? Egyszerűen hagyd a modellt egy éjszakán át a levegőn száradni, így örökre megmarad. A kinetikus habgyurma képes abban az alakban, ahogyan elkészítetted megszáradni és megkeményedni. Továbbra is gyönyörűen fényes és színes marad, emellet megőrzi puha és kellemes tapintását is.

A tisztítása gyerekjáték

A kinetikus habgyurma egy csodálatos anyag, számos hihetetlen tulajdonsággal. A kis alkotóelemek, a golyók közti szoros kötés, amely semmi másra nem hat ki, egyszerűen megfizethetetlen. Nem tapad bele a szőnyegbe, vagy nem ragad a bútorokra. Nem szívja magába a port és egyéb szennyeződéseket sem. Ezért mindig olyan, mintha új lenne, és sokféleképpen fel lehet használni. Az egyéni darabok tisztításakor csak nyomd össze azokat egy pillanatra, azt követően pedig az összevisszaságból a habgyurma rendezett halmokba alakul, Neked pedig csak vissza kell zárnod a dobozt, ahol a gyurma a következő használatig vár majd Rád.

Paraméterek

Alsó korhatár
6 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
6 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kinetikus hab - Multi pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kinetic Foam - Multi pack (červená, modrá, zelená). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kinetic Foam - Multi balenie. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kinetic Foam - Multi Pack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kinetic Foam - Multi Pack.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ