30 dnů na vrácení Shop roku

Kinetikus homok - 680 g, neonlila

Termékkatalógus
Kinetikus homok - 680 g, neonlila
Kreatív szett - 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa5956d Termékszám:  ASRT778988108000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kinetikus homok - 680 g, neonlila Megszűnt

Kinetikus homok - 680 g, neonlila

Az újdonságnak számító „nyughatatlan” homok nem csak a gyerekek, hanem az egész család számára lenyűgöző, szórakoztató élményeket tartogat. Vigyázat: aki egyszer meglepte a csemetéit ezzel a kreatív játékkal, előbb-utóbb saját célra is vásárol belőle, és attól kezdve egy pillanatra sem lesz hajlandó kiengedni a kezei közül. A Kinetic Sand jóval több, mint egyszerű játék. Ellazít, megnyugtat, levezeti a feszültséget, hogy csak néhány jótékony mellékhatását említsük. A kellemesen puha, bársonyos tapintású anyag játékosan segíti fejleszteni a gyerekek ügyességét, képzelőerejét és finommotoros mozgáskészségét.

Főbb jellemzők

  • kreatív anyag
  • puha, bársonyos, kellemes tapintású
  • oldja a stresszt, nyugtató hatású
  • soha nem szárad ki, könnyen tisztítható
  • 100%-ig biztonságos és egészségre ártalmatlan
  • szabadalmaztatott speciális kötőanyag-technológia

 

Páratlanul különleges anyag

A Kinetic Sand 98%-ban tiszta homok, elevenségének titka a maradék 2%-ot kitevő kötőanyag szabadalmaztatott technológiájában rejlik. Soha nem szárad ki teljesen, könnyen tisztítható, nagy összetartó erejének köszönhetően nem tapad a kezünkhöz. A termék 100%-ig ártalmatlan, nem mérgező, nem tartalmaz glutént, búzát és kazeint. Maradéktalanul megfelel valamennyi EU-s termékforgalmazási előírásnak, allergiás gyermekek is használhatják. EN 1171 tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

Ez a csomag neon színű homokot tartalmaz.

Tömeg:
680 g

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kinetikus homok - 680 g, neonlila Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kinetický písek - 680 g Neon fialová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kinetic Sand - Balenie 1,5lb / 680 g Neon fialová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kinetic Sand - 680 g Neonveilchen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kinetic Sand - 680 g Neonveilchen.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ