Shop roku 30 dnů na vrácení

Kis asztal két paddal PIC-NIC

Termékkatalógus
Kis asztal két paddal PIC-NIC
Játék bútor méretei 88 x 73 x 48 cm, ajánlott kor: 12 hónapos
Kód:  HRAa972 Termékszám:  3222870505202
Kis asztal két paddal PIC-NIC Megszűnt

Kis asztal két paddal PIC-NIC

A PIC-NIC két pados kis asztal biztosítja, hogy a legkisebb helyen gyermeke játszhasson, pihenhessen, valamint felfrissülhessen. Ez a tartós és stabil asztal kültéren is használható otthon a kertben vagy a  szobában, így használható egész évben. Anyaga kiváló minőségű és tartós műanyag, mely könnyen karbantartható és tisztítható vízzel is. Ez az asztal alkalmas gyermekek számára 1 éves kortól és a vidám színek azonnal felkeltik a gyermekek érdeklődését.

Műszaki adatok:

Anyaga:
Plast

Fizikai méretek:
88 x 73 x 48 cm

Alkalmas:
Gyermekek számára 1 év felett

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48 / EC 2009. június 18-i határozata szerint a játékbiztonsági előírásoknak és minden jogi normák szerint a cseh szabályozásnak. Természetesen kap hozzá egy megfelelőségi nyilatkozatot is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kis asztal két paddal PIC-NIC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Stoleček s 2 lavicemi PIC-NIC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Stolček s 2 lavicami PIC-NIC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kleiner Tisch mit zwei Bänken PIC-NIC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kleiner Tisch mit zwei Bänken PIC-NIC.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ