Shop roku Akvizice ApF HU

Kis szerelő - Motorkerékpár

Termékkatalógus
Kis szerelő - Motorkerékpár
Építőjáték - 257 darabos, Ajánlott korosztály: 8 éves kortól
Kód:  HRAif0003 Termékszám:  8590756908009
Kis szerelő - Motorkerékpár Megszűnt

Kis szerelő - Motorkerékpár

Az eredeti, Kis Szerelő csomag a Hrej sorozatból a kreatív, és tehetséges gyermekeknek készült. Az egyedi csomag egy motor modell megépítésére szolgál, 257 különböző darabból áll, amelyek magas minőségű műanyagból és fémből készültek. Az egyedi részeket csavarokkal és anyákkal rögzíthetitek. A csomag tartalmaz speciális csavarhúzókat és imbuszkulcsokat a csavarok és anyák meghúzásához. Természetesen a csomag egyedi komponenseket is tartalmaz, amelyek valósághű megjelenést biztosítanak a modellnek. A motorbicikli rendkívül részletes kidolgozottsággal rendelkezik: forgatható kerekek, mozgatható kormányrúd, és részletesen kidolgozott ülés. A csomagot 8 éves kortól ajánljuk a gyermekeknek.

Főbb jellemzői

  • Motor modell építő csomag
  • 257 darabos (műanyag és fém részek)
  • A darabok összecsavarozhatók a mellékelt csavarok és anyák segítségével
  • A csomag csavarhúzót és imbuszkulcsot is tartalmaz
  • Ajánlott kor: 8 éves kortól

Hosszú ideig szórakoztat

Adj gyermekednek egy esélyt, hogy megtapasztalhasson egy egyedi szórakozást, miközben idejét a saját projektjének elkészítésének szenteliA modellek, összeszerelés után, tovább használhatók játékokként. A modellezés segíti gyermeked kreativitásának, térbeli érzékelésének, fantáziájának és következetességének fejlődését.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kis szerelő - Motorkerékpár
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Malý mechanik - Motorka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Malý mechanik – Motorka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kleiner Mechaniker Bausatz - Motorrad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kleiner Mechaniker Bausatz - Motorrad.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ