A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

AP+ nový vizuál Shop roku

Kisvakond Plüss figura piros táskával, 35cm

Termékkatalógus
Kisvakond Plüss figura piros táskával, 35cm
Plüssfigura - levehető táskával, mosható
Kód:  HRAmm249 Termékszám:  8590121449144 Gyártó honlapja:
Kisvakond Plüss figura piros táskával, 35cm Megszűnt

Kisvakond Plüss figura piros táskával, 35cm

A Kisvakond Zdenek Miler legendás képregény és később rajzfilmkaraktere, akit minden gyerek pillanatok alatt megszeret! A Kisvakond plüss figurának menő piros táskája van, amelyet akár a hátára is vehet, és azonnal vonzza a gyermekeket, akár már a legfiatalabb kortól. Ideális méretőnek köszönhetően gyermekének bárhol és bármikor magánál tarthatja és játszhat, alhat vele.   

Főbb jellemzők

  • Elősegíti az érzelmi és motoros készségeket akár már csecsemőkortól
  • Fejleszti a gyermekek kíváncsiságát és a képzelet
  • Segít a színlátás kialakulásában
  • Ajánlott gyermekeknek már a születésüktől fogva
  • Az egészségre nem káros, így a gyermekek nyugodtan nyalogathatják és harapdálhatják
  • Magassága 35cm, így tökéletesen illik babakocsiba vagy utazáshoz

Kisvakond piros táskával

A plüss kisvakond menő piros táskájával hű másolata a legendás karakternek, amely világszerte híressé vált, mint a "második cseh" az űrben, és egész generációk kedvelik. Nem csoda, hiszen ez a huncut nyughatatlan kisállat örömet és jó hangulatot áraszt egész lényéből! A mi plüssünk kiváló minőségű és lágy anyagból készült, szálakat nem ereszt és számos mosás után is úgy néz ki, mintha új lenne. Köszönhetően méretének fejleszti a gyermekek érzését és érintését születésüktől kezdve és a kifejező piros színű sapka formálja színérzékelésüket. A játék precíz gyártás, eredménye, nincsenek apró vagy éles részek rajta és tanúsítvánnyal is rendelkezik, így nem kell aggódnia, hogy gyermeke megsérül, miközben öleli, nyalja vagy harapja, esetleg valamit belélegzik a játékból. Szóval, most már tudja, hogy mivel szerez örömet gyermeknek és felnőttnek?

A játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló 2009. június 18-i 2009/48 / EK Európai Parlament és Tanács minden jogi normájának cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen van CE megfelelőségi nyilatkozat.

Paraméterek

Téma
Kisvakond Kész!
Játék kategória
Figurák Kész!

Innen ismerheted

Téma
Kisvakond Kész!

Játék kategória

Játék kategória
Figurák Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kisvakond Plüss figura piros táskával, 35cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Krtek s batůžkem 35cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Krtek s batohom 35 cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Der kleine Maulwurf mit Rucksack 35 cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Der kleine Maulwurf mit Rucksack 35 cm.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ