Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Alltoys 95 elemes

Termékkatalógus
Alltoys 95 elemes
Vonatpálya - hossza összeszerelés után 103 cm
Kód:  HRAif3215 Termékszám:  8592525002239

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Alltoys 95 elemes

Minden kisfiúból mozdonyvezető lehet ezen a Studio Train márkájú kisvasúton. A vonat összeszerelése után zakatolhat a síneken, leküzdhet éles kanyarokat és áthajthat kereszteződéseken, mielőtt újra megáll az állomás épülete előtt. Mután a mozdonyvezető úr munkanapja befejeződik, az egész készlet könnyedén elcsomagolható a műanyag dobozba. A sínek fából készültek és kombinálhatóak más vonatpályákkal. A játék három éves kortól ajánlott.

Legfontosabb jellemzők

  • Kíváló minőségű fából készült
  • 95 elemből áll, amelyekből felépíted a kisvasutat és a kisvárost
  • A kisvonatnak a pályán le kell küzdenie az átjárókat és az éles kanyarokat

Építsd meg az egész várost!

Milyen lenne egy vonatpálya kisváros és a pályaudvara nélkül? A sínek és vonatok mellett megépítheted a saját kisvárosodat a pályaudvar épületével és a mozdonyvezető úrral. A sínek mentén épületeket emelhetsz, közlekedési jelzőtáblákat helyezhetsz el, fákat és bokrokat ültethetsz. Ezek után már csak útnak kell indulnod.

A pálya méretei:
103 x 47 cm

A műanyag doboz méretei
35 × 20 × 24 cm

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK 2009. június 18-i irányelvének a játékok biztonságáról. Magától értetődő a CE megfelelőségi nyilatkozat.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Alltoys 95 elemes Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alltoys Vláčkodráha 95 dílů. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alltoys Vláčikodráha 95 dielov. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alltoys Zug-Set 95 Teile. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alltoys Zug-Set 95 Teile.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ