A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

Kreatív és készségfejlesztő játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
0 éves kortól
14 éves kortól
-

A készségfejlesztő játékok szórakoztatják a gyermekeket és olykor az egész családot is. Emellett serkentik a gyermekek képességeinek és készségeinek fejlődését. Boltunkban az interaktív kreatív játékok széles választékát találhatod meg a hangszerektől kezdve a különböző oktatási szetteken át a LEGO készletekig. Ha tökéletes ajándékot keresel a téli hosszú délutánok kitöltésére, vagy ha egyszerűen csak örömet szeretnél szerezni, akkor a legjobb helyen jársz. Ebben a kategóriában különféle készségfejlesztő játékok és kreatív játékok találhatók. Olvass tovább, hogy többet megtudhass a készségfejlesztő játékok világáról.

Tovább

A kreatív játékok a végtelen szórakozást hozzák el minden korosztály számára

A kreatív játékok egy nagyon tág kategória, emellett a tevékenységek széles skáláját foglalja magába. Hogyan lehet eligazodni ebben a sokszínű világban? Nézzünk meg néhány kategóriát, amelyek mind a kreatív játékok közé sorolhatók.

A lányoknak és fiúknak szánt készségfejlesztő játékok megtanítják őket valami újdonságra miközben szórakoztatják is őket

Egy készségfejlesztő játék nemcsak szórakoztató, hanem fontos a gyermekek intellektusának és készségeinek fejlesztése szempontjából is. Ezek a kreatív játékok fokozzák a gyermekek kognitív képességeit, serkentik a kreativitásukat és segítenek nekik új dolgokat megtanulni. A gyermekek életkorát és fejlődési igényeit szem előtt tartva tervezték őket, legyen szó építőkockákról, kirakókról, interaktív játékokról vagy didaktikus játékokról. Egy kreatív játék értékes eszközt jelent a szülők számára a gyermekek tanulásának és fejlődésének támogatásához.

Didaktikus, Montessori és más készségfejlesztő játékok lányoknak és fiúknak

A lányoknak és fiúknak szánt készségfejlesztő játékok sok mindent kínálnak. Ha megfelelően szeretnéd fejleszteni gyermeked, próbáld ki az alábbi kategóriákba tartozó kreatív játék valamelyikét.

  • didaktikus játékok nagyszerű segítők a gyermekek fejlődésében, mivel ezek olyan interaktív játéktípusok, amelyek szórakoztató módon támogatják a gyermekek fejlődését, tanulását és kognitív készségeit. Találsz köztük építőkockákat, rejtvényeket, memóriajátékokat, ábécés játékokat, matematikai játékokat, interaktív játékokat és még sok mást is.
  • Montessori játékok bizonyos szempontból hasonlítanak más motorika fejlesztő játékokhoz, mivel a logikus gondolkodás, a kreativitás, a finommotorika és egyéb készségek fejlesztését is segítik. Az egész Montessori pedagógia része az a módszer, amely szerint a gyerekeket az egyszerűbb tevékenységektől a bonyolultabb, szórakoztatóbb tevékenységek felé vezetik.
  • Az érzékszerveket fejlesztő játékokat úgy alakították ki, hogy támogassák és serkentsék a gyermekek egyéni érzékszervi képességeit. Ezek közé olyan kreatív játékok tartoznak, amelyek aktívan igénybe veszik a gyermek látását, hallását, tapintását, szaglását és ízlelését. Ezek általában színes, kontrasztos, hangos vagy texturált játékok.

készségfejlesztő játék lányoknak 6-11 éves kor közt
Készségfejlesztő játék 6-11 éves kor közt

Montessori kreatív játék lányoknak és fiúknak
Montessori készségfejlesztő játék készlet

készségfejlesztő játék - gondolkodás fejlesztő
Takaró az érzékszervek fejlesztésére

fingerboard készségfejlesztő játék 6-11 éves kor közt
Fingerboard

Kreatív játék lányoknak - készségfejlesztő játékok a kézügyesség fejlesztéséhez

A lányok kreatív alkotásai közé tartoznak a gyönyörű rajzok, a különböző hímzések vagy például a gyöngyfűzés. Ezek olyan készségfejlesztő játékok, amelyek fejlesztik a kézügyességet. A kreatív játékok között biztosan minden kislány talál magának kedvére valót.

  • A hímzés és kötés az egyik legnépszerűbb tevékenység. Itt komplett kreatív játék készleteket találsz, amelyekben minden benne van, amire az alkotáshoz szükség van.
  • A gyöngyfűzés és ékszerkészítés folyamatát és végeredményét is imádják a lányok. Valami szépet keresel? Számos különböző típus és téma van a kínálatban.
  • A gyerek sminkkészlet biztonságos alternatívája az anyuka piperetáskájából kölcsön vett kozmetikumoknak.

Kreatív játék fiúknak - hogyan válasszunk?

Kisfiadnak keresel kreatív játék készletet, de nem tudod, hogy melyiket válaszd? A választék nagyon széles, ráadásul a legtöbb készségfejlesztő játék nem tesz különbséget a nemek között, így nem foghatsz mellé egyikkel sem. Azért lássunk néhány kategóriát.

A makettkészítés az egyik olyan készségfejlesztő játék, amely ösztönzi a kreativitást

A makettkészítés népszerű a fiúk körében. Építhetnek például autómakettet, vadászrepülőt, vagy éppen különleges mesebeli lényeket. Szeretnéd ösztönözni gyermeked kreativitását, miközben jól érzi magát? Vezesd be a makettezés világába.

Kreatív játék kis tudósoknak - kísérletező játékok

A tudományos játékok előcsalogatják a gyerekekben rejlő tudóst. Érdekes kísérleteket végezhetnek, különböző dolgokat készíthetnek, megismerkedhetnek a robotika rejtelmeivel és még sok minden mással. Ha 8-10 éves fiúknak keresel ajándékot, ez a kategória nagyszerű választás lehet.

A rejtvények és az oktatójátékok élénkítik a gyermeked agyát

Ha gyermekeid szeretik a fejtörőket, akkor az oktatójátékok gyűjteményében mindenképpen szerepelnie kell a rejtvényeknek és az oktatójátékoknak.

  • fejtörők olyan készségfejlesztő játékok, amelyek a logikus gondolkodás, a térérzékelés és a problémamegoldás fejlesztését segítik elő. Ide tartoznak a különböző rejtvények, találós kérdések, labirintusok, matematikai feladatok. Ezek a kreatív játékok nemcsak szórakozást nyújtanak, hanem a türelem, a koncentráció és a kreatív gondolkodás fejlesztésére is ösztönöznek.
  • Az oktató játékok elősegítik a tanulást, a tudás és a készségek fejlesztését. Ezek közé tartoznak a különböző kvízek, rejtvények, memóriajátékok, szójátékok. Ebben a kategóriában olyan témákat találsz, mint a matematika, a tudomány, a nyelvek, a történelem, a földrajz és a kultúra. Szórakoztató módon tanítanak meg új dolgokat a gyerekeknek, fejlesztik a gondolkodásukat és memóriájukat.

A 2 éves kortól alkalmas készségfejlesztő játékok esetében nem nagyon van különbség fiús és lányos játékok között. Természetesen előfordul, hogy a gyártó olyan motívumot vagy színt használ, amely inkább a kisfiúknak vagy a kislányoknak fog tetszeni.

A legjobb kreatív játékok a művészet iránti érdeklődés felkeltésére

Minden gyermek művész, de nem minden gyermek őrzi meg a művészet szeretetét felnőttként is. Hogy ez ne így legyen, a legjobb kreatív játék a gyermekek számára az, amely támogatja és tovább fejleszti ezeket a művészi képességeket. Milyen készségfejlesztő játékok tartoznak ide?

  • A gyurma a 2 éves és annál idősebb gyermekek számára készült kreatív játékok közé tartozik. Fejleszti a képzelőerőt és az ujjak finommotorikáját.
  • A játék hangszerek fejlesztik a zenei hallást és a ritmusérzéket. Ez az egyik legkelendőbb készségfejlesztő játék.
  • A rajzeszközök és rajz kellékek között olyan kreatív játék kellékek találhatók, mint az ecset, az olló és a rajztábla.
  • A kreatív alkotás magával ragad és nem enged el. Ezek között a kreatív játékok között a legtöbb 5 éves kortól ajánlott, de van olyan, amely kisebb gyermekeknek is alkalmas.

Mi a helyzet az idősebb gyerekekkel? Ha például 10 éves vagy annál idősebb gyermeknek keresel kreatív játékokat, nézd meg a művészeti kellékeket - biztosan örömet tudsz velük szerezni, és a gyerekek az iskolában is használhatják őket.

Milyen kreatív játékok kaphatók még?

A széles körben elterjedt készletek mellett a kreatív játékok igazán érdekes formákat ölthetnek.

További kreatív játékok, amelyek biztosan felkeltik a gyerekek figyelmét

Olyan kreatív tevékenységeket kínálnak, amelyek sok mókás pillanattal örvendeztetik meg a gyerekeket.

  • A slime-ot minden gyerek ismeri. A kreatív játékok közé tartoznak, és garantáltan órákon át tartó szórakozást biztosítanak.
  • A Bunchems bármilyen korú gyermek számára alkalmas kreatív játék. Ezek speciális golyók, amelyek könnyen összetapadnak.

A kísérletezős oktatójátékok a tudomány szeretetére nevelik a gyerekeket

kísérletezős játékok felébresztik a gyermekben a kis tudóst. Ebben a kategóriában találsz többféle készletet is, amelyek különböző érdekes kísérletekkel, fizikai és kémiai alkotások készítésével, valamint robotikával és sok mással kecsegtetnek. Ha kreatív játékokat keresel 6-11 éves fiúk és lányok számára, ez a kategória biztosan ideális lesz.

i

az Activity board egy kiváló oktatási eszköz, amellyel a gyerekek sokat tanulnak és nagyon jól szórakoznak. Lehetővé teszi a gyermekek számára a finommotoros készségek, a kreativitás és a logikus gondolkodás fejlesztését. A játék alapja egy tábla, amely sok érdekes alkatrészt tartalmaz a fényektől a fogaskerekeken át a zárakig, csengőkig és így tovább. Egy kis képzelőerővel otthon is elkészíthető.

zenés kreatív játék fiúknak és lányoknak
Zenei játékok

kísérletezős kreatív játék
Kísérletezős készlet

kreatív játék autó modell
Autós modellek

activity board kreatív játék
Activity board

A készségfejlesztő játékok szinte észrevétlenül fejlesztik a gyerekek különböző készségeit

Minden játék hozzájárul a gyermekek fejlődéséhez. Ha tudatos szülőként azt szeretnéd, hogy gyermeked bizonyos készségei fejlődjenek, a készségfejlesztő játékok között érdemes körülnézni. A folytatásban röviden megnézzük, mely játékok mely készségek fejlődéséhez járulhatnak hozzá.

Fejlesztő játék - interaktív játékok, amelyek a gyermek fejlődésére helyezik a hangsúlyt

A fejlesztő játékok nagyszerű segítői a gyermekek fejlődésének. Ezek olyan interaktív játékok, amelyek egyszerre szórakoztatnak és tanítanak. Építőjátékok, kirakósok és még sok más is tartozik közéjük. Minden korosztály számára találhatsz megfelelőt.

A Montessori játékok saját tapasztalatok szerzésére ösztönöznek

A Montessori játékok színesek, esztétikus megjelenésűek, ami játékra ösztönzi a gyerekeket. Játék közben megismerkednek a színekkel, formákkal, de az önálló feladatmegoldás élményével is gazdagodhatnak.

Mágneses játékok kicsiknek és nagyoknak

A mágneses készségfejlesztő játékok nagy előnye, hogy nem vesznek el olyan könnyen a darabjai. Ebbe a kategóriába tartoznak a négyéves kortól alkalmas kirakós játékok mellett a nagyobbak számára is igazi kihívást jelentő mágneses építőjátékok is.

LEGO DOTS - készségfejlesztő és kreatív játék egyben

A LEGO DOTS fejleszti a kreativitást, hiszen az apró építőkockákkal ízlés szerint díszíthetik a gyerekek az iskolai felszerelésüket, írószereiket vagy éppen karkötőjüket. Alkotás közben többek között fejlődik a kézügyességük és a síkbeli, térbeli tájékozódásuk.

Stresszoldó Pop it készségfejlesztő játék

A Pop it egy olyan érzékszervi játék, amely segít enyhíteni a stresszt és a szorongást. A buborékfólia pukkasztásra emlékeztető játékot egyedül, de akár többen is lehet játszani.

A fejtörők megoldása számos készséget fejleszt

A fejtörők által kínált feladvány megfejtése közben fejlődik a gyerekek gondolkodása, logikája, ugyanakkor türelme és koncentrációs készsége is. Idősebbeknek sem árt egy-egy ilyen készségfejlesztő játék megoldása, alaposan megmozgatja az agytekervényeket.

Fingerboard - deszkázz otthon!

A fingerboard kezelése nagyon jó szórakozás, a mutatóujj és a középső ujj segítségével bemutathatod ugyanazokat a trükköket, amiket a gördeszka parkban szoktál. Nem mellesleg az ujjdeszkázás fejleszti a szem-kéz koordinációt és a kézügyességet is.

i

Milyen készségeket fejleszthetnek a 2 éves korú gyermekek számára készült didaktikai és készségfejlesztő játékok?

A 2 éves kortól ajánlott összes készségfejlesztő játék tökéletesen alkalmazkodik ahhoz az életkorhoz, amelynek szánták. Többek között lehetővé teszik az ujjak finommotorikájának fejlesztését, megtanítják a formák és színek felismerését, javítják a logikus gondolkodást, bizonyos készségfejlesztő játékok még új szavakat is tanítanak a piciknek.

Készségfejlesztő vagy kreatív játék választásánál vedd figyelembe a gyermek életkorát

A kreatív vagy készségfejlesztő játék kiválasztásakor vedd figyelembe, hogy hány éves gyermeknek szánod. Ez kulcsfontosságú paraméter, amelyet nem szabad elhanyagolni. Nézzük, életkor szerint hogyan csoportosíthatók a kreatív és készségfejlesztő játékok.

  • 1 és 2 éves kor között a gyerekek felfedezik a körülöttük lévő világot. A kicsik számára az egyszerű készségfejlesztő játékok vagy az interaktív állatok a legjobbak. Ezek a játékok nagyon fontos részét képezik a gyermek életének, mivel fejlesztik a motoros készségeket, a memóriát és az érzékelést. Ide tartoznak a formák, színek és textúrák felismerését segítő, valamint a manipulációt és motorikus készségeket fejlesztő játékok.
  • A gyerekek 2 éves koruktól szeretnek a kezükkel alkotni. Az ujjak finommotorikájának fejlesztéséhez a gyurma és egy egyszerű készségfejlesztő játék is jó választás. Fontos továbbá a kreativitás, a szociális készségek és a kognitív képességek fejlesztése. Ehhez különösen hasznosak a modellkészletek és egyszerű kirakók vagy más, az érzékek fejlesztését szolgáló játékok. A társas játékok szintén fontos elemet jelentenek.
  • 3 éves kortól a gyerekek nagyon kíváncsiak, és játszótársakat keresnek. A több játékos számára alkalmas vagy kreatív játékok ideálisak számukra. Ide tartoznak az építőkockák, a szerepjátékok, a nagyobb kirakók és puzzle-k, a modellautók és vonatok, az egyszerű szabályokkal rendelkező társasjátékok vagy a gyermekeknek szánt hangszerek.
  • 6 éves kortól már olyan kreatív játékok közül válassz, amelyeket az iskolás gyerekek értékelni fognak. Meglepheted például társasjátékkal vagy tudományos játékkal. A 6 éves korú gyermekek számára készült oktató játékok kulcsfontosságúak a kognitív készségek, a kreativitás és a szociális interakció fejlődésének előmozdításában. Ide tartoznak a bonyolultabb építőkockák, a kirakós és puzzle-k, a bonyolultabb szabályokkal rendelkező társasjátékok vagy az építőszettek és kísérleti készletek.
  • 8 éves kortól kezd kialakulni a gyermekek saját érdeklődési köre. Egyesek szeretnek énekelni, mások festeni - igazodj a kedvelt tevékenységükhöz. 8 éves kortól a játékoknak segíteniük kell a gyermekeket saját érdeklődésük fejlesztésében. Ezek a játékok nemcsak lekötik és motiválják a gyerekeket, hanem felkészítik őket a jövőbeni összetettebb oktatási kihívásokra is.
  • 12 éves kortól már nagyobb kihívások elé lehet állítani a gyerekeket. A lányok elkészíthetik a saját ékszereiket, a fiúk bonyolult épületeket, járműveket rakhatnak össze az akár több száz darabból álló építőjátékokból. Az ilyen korú gyerekek játékai gyakran nagyobb precizitást igényelnek. Ezek közé tartoznak az építő készletek és bonyolultabb szerkezetek modelljei, a haladó társasjátékok összetett stratégiákkal és csapatelemekkel, a tudományos és laboratóriumi készletek vagy az elektronikus játékok.

i

Készségfejlesztő játék választása 2 éves korú gyermekek számára

Ha 2 éves csöppség kezébe kerül a készségfejlesztő játék, ne feledd, hogy a játék nem tartalmazhat olyan apró részeket, amelyeket a gyermek véletlenül lenyelhet. A 2 éves kortól ajánlott készségfejlesztő játékok kategóriájában különböző kirakós játékok vagy építőjátékok találhatók.

fejtörő lányoknak 6-11 év közt - készségfejlesztő játékok
Fejtörő

mágneses készségfejlesztő játékok
Mágneses játék

Az elektromos építőjátékok izgalmas oktató játékok lányoknak és fiúknak

Az elektromos építőkészletek olyan interaktív játékok, amelyek a kreatív építést az elektronikával és programozással kombinálják. Ezek a készletek különböző érzékelőket, motorokat, LED-eket és egyéb elektronikus alkatrészeket tartalmaznak, amelyeket a gyerekek különféle interaktív projektek létrehozására használhatnak. Egyszerű programozással vagy intelligens eszközökkel történő vezérléssel a gyerekek létrehozhatják és életre kelthetik saját modelljeiket, robotjaikat vagy más elektronikus eszközeiket.

A szakmákkal kapcsolatos kreatív játékok szórakoztató módon ismertetik meg a gyerekekkel a különböző szakmákat, és segítenek megismerni a különböző szerepeket és tevékenységeket. Ezek a játékok egyedi forgatókönyveket és tevékenységeket tartalmazhatnak, mint például orvos, tűzoltó, rendőr, tanár vagy akár kém szerepét is játszhatják.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
3D toll - rajz funkció, fúvóka max. hőmérséklete: 40°C, PCL nyomtatószál, nyomtatószál átmérője: 3 mm, 72 db nyomtatószál a csomagban, tömege: 0 g, mérete: 35mm × 135mm × 3mm (ma×sz×mé)
22 790 Ft

2.
LEGO DUPLO Vasúti pálya 10882 Szállításra kész > 10 db
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2018, a csomagban 23 db építőelem van
6 090 Ft

3.
Nyomtatószál 3D tollhoz -
39 290 Ft

Még több
961 termék
4,6 16×
3Doodler Start+ 3D toll + 72 utántöltő + 12 sablon
3D toll - rajz funkció, fúvóka max. hőmérséklete: 40°C, PCL nyomtatószál, nyomtatószál átmérője: 3 mm, 72 db nyomtatószál a csomagban, tömege: 0 g, mérete: 35mm × 135mm × 3mm (ma×sz×mé)
22 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: D3Oa001
5,0
3Doodler Create+ és 75 utántöltő és 5 sablon
Nyomtatószál 3D tollhoz -
Szuper ár
39 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: D3Ob006
4,9 15×
LEGO® DUPLO® A nagyvilág vadállatai 10975
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 142 darab építőelem van
42 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10975
4,8 32×
Boffin 750
Építőjáték - elektronikus, 80 darabos készlet, ajánlott 8 éveskortól, fizikai mennyiségek mérése, világító, hangeffektek, 750 projekt építéséhez, az összes funkció használatához 4 db AA elem szükséges
36 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa5595
4,8 26×
Boffin 500
Építőjáték - elektronikus, 75 darabos készlet, ajánlott 8 éveskortól, fizikai mennyiségek mérése, világító, hangeffektek, 500 projekt építéséhez, az összes funkció használatához 4 db AA elem szükséges
23 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa5594
4,8 42×
Boffin 100
Építőjáték - elektronikus, 30 darabos készlet, ajánlott 8 éveskortól, világító, hangeffektek, 100 projekt építéséhez, az összes funkció használatához 4 db AA elem szükséges
11 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa5592
5,0 13×
LEGO® DUPLO® 10419 Méhek és kaptárak gondozása
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a csomagolásban 22 db építőelem van
5 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10419
4,8 18×
LEGO DUPLO Disney Mickey & Minnie születésnapi vonata 10941
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® | Disney sorozat, megjelenés éve 2021, a dobozban 22 darab építőelem van
10 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10941
4,8 19×
OTL Hello Kitty Karaoke microphone
Gyerek mikrofon - csatlakozás Bluetooth és USB-C, beépített hangszóró, vezeték nélküli, felvételkészítéssel és karaoke-val, rózsaszín kivitel, maximális akkumulátor üzemidő 5 óra, egy darab Li-Ion típusú elem (a csomagolás része)
11 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OTLm08
4,9 125×
LEGO DUPLO Gőzmozdony 10874
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2018, a csomagban 59 darab építőelem van
22 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10874
5,0 133×
LEGO DUPLO Vasúti pálya 10882
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2018, a csomagban 23 db építőelem van
6 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10882
4,5
Vilac Érintse meg és keresd meg farm
Társasjáték - ajánlott 2 éves kortól
10 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk002033
5,0 85×
LEGO DUPLO Tehervonat 10875
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2018, a dobozban 105 db építőelem van
42 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10875
4,8 17×
Trio Tech Too Szett - Kulcs, távirányító és telefon
Interaktív játék - ajánlott 1 éves kortól
9 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa2114
4,9
LEGO® DUPLO® Jurassic World™ Dinoszaurusz óvoda 10938
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 27 db építőelem van
7 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10938
Mágneses betűk, 60 darab - Építőjáték
Típusok
4,8
Mágneses betűk, 60 darab
Építőjáték - ajánlott 3 éveskortól
Szuper ár
2 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz33002
5,0
LEGO® DUPLO® | Disney Elsa és Bruni az elvarázsolt erdőben 10418
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® | Disney sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a csomagolásban 31 darab építőelem van
Leárazás -9 %
9 990 Ft 10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10418
4,9 82×
LEGO DUPLO Vasúti híd és sínek 10872
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2018, a csomagban 26 db építőelem van
9 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10872
5,0 14×
LEGO® DUPLO® Családi ház kerekeken 10986
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2023, a dobozban 31 darab építőelem van
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10986
4,3 13×
Nagy szintetizátor, 61 billentyű, mikrofonnal
Szintetizátor gyerekeknek - beprogramozott dallamokkal, hangerő szabályzás, anyaga műanyag, Li-Ion elem, ajánlott 3 éves kortól
19 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz15228
4,6
Formaillesztő puzzle - Állatok
Kirakós játék - formaberakó puzzle, beltéri, állatkák motívum, anyaga fa, alkalmas 1 éves kortól
Szuper ár
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk003852
5,0 22×
LEGO® DUPLO® Rendőrségi motorkerékpár 10967
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 5 db építőelem van
3 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10967
4 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz20878
4,9 19×
Vilac Fa mágnesek Farm 20 db
Mágnes -
5 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif5654

Kreatív és készségfejlesztő játékok

gyerekjátékokMilyen játékot vegyek 11-14 éves lánynak? A 11-14 éves lányok esetében a klasszikus játékok helyett a fiatalabb generációnak szánt ajándékokra összpontosítunk. Kifejezetten lányoknak szóló ékszerek, szépségápolási és dekorációs termékek, okosórák és érdekes társasjátékok. A kínálat rendkívül bőséges, jól...
A MaDe robotjátékok játékos módon tanítják meg a legkisebbeknek is egyaránt az új készségeket. A MaDe egy cseh játékgyártó és -forgalmazó. Robotruck és Andy, egy programozható robot a legkisebbeknek. A MaDe-ről és az új termékekről részletesen ebben a cikkünkben...
Azon gondolkodsz, hogyan szórakoztathatod gyermekedet értelmes módon, és egyúttal fejlesztheted a kreativitását? Akkor a figyelmedet nem kerülheti el a Play-Doh gyurmakészlet. Ez nem csak egy közönséges modellező játék, amely néhány percig szórakoztatja a gyerekeket, és...

Kreatív és készségfejlesztő játékok

A Kreatív és készségfejlesztő játékok kategóriában összesen 961 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kreatív és készségfejlesztő játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kreatív és készségfejlesztő játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kreatív és készségfejlesztő játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kreatív és készségfejlesztő játékok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ