Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

KS vizes csúszda

Termékkatalógus
KS vizes csúszda
4,0 2 értékelés
Csúszda - gyerek vízcsatlakozás, létrás, csúszda hossza 150 cm, anyaga műanyag, méretek 100 × 159 cm (Ma×H), tömege 6,5 kg, piros és zöld kivitel
27 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ZG427 Termékszám:  3032163102625

KS vizes csúszda

Sehol sem lesz gyermekeinek több mókában és szórakozásban része, mint ezen a szuper gyermekcsúszdán! A KS vizes csúszda minőségi műanyagból készült, használható kertben, a puha gyepre felállítva vagy frissítő csobbanóként a gyermekmedencéhez állítva. Ebben az esetben a jobb csúszás érdekében locsolócső is csatlakoztatható a csúszdához.

A műanyagból készült csúszda beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas, hiszen a csúszda a lakás egy nagyobb szobájában is minden probléma nélkül elfér. A csúszófelület hossza 150 cm. Ez a kisgyermeknek tervezett nagyszerű, szórakoztató játék az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb eszköz a játszótereken és aqua parkokban egyaránt.

A csúszda varázslatos színekben pompázik. A vizes csúszda tetejére biztonságos lépcsőkön juthat fel gyermeke. A csúszda tetején nagyméretű kerekek találhatóak, melyek praktikus fogódzkodóként szolgálnak gyermeke nagyobb biztonsága érdekében. A remek játék fejleszti a gyermekek motorikáját és mozgáskoordinációját. Szeretné, ha gyermeke önállóan is elboldoguljon a játszótéren, és a legügyesebb legyen az összes kisgyerek közül? Biztosítson ehhez megfelelő otthoni felkészítést e biztonságos csúszda formájában, amelyet gyermeke garantáltan imádni fog!



Paraméterek és specifikációk:

Anyag:
Műanyag

Méret:
Magasság - 102 cm
Csúszófelület hossza - 150 cm
Teljes hossz - 158 cm

Ajánlott korosztály:
2 év+

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Összehasonlít
Csúszda hossza
150 cm Kész!
Hossz
159 cm Kész!
Szín
Piros, Zöld Kész!
Anyaga
Műanyag Kész!
Tulajdonságok
Vízcsatlakozással, Létrával Kész!

Alap jellemzők

Csúszda hossza
150 cm Kész!
Hossz
159 cm Kész!
Szín
Piros, Zöld Kész!
Anyaga
Műanyag Kész!
Tulajdonságok
Vízcsatlakozással, Létrával Kész!

Méret & súly

Magasság
100 cm Kész!
Hossz
159 cm Kész!
Tömeg
6,5 kg Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
2 éves kortól Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KS vizes csúszda Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skluzavka KS s vlhčením. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KS s vlhčením. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kinderrutsche KS mit Wasseranschluss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kinderrutsche KS mit Wasseranschluss.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ