Lamaze - Elephant Mates

Termékkatalógus
Lamaze - Elephant Mates
4,7 3 értékelés
Körforgó - A legkisebbeknek, a születéstől kezdve ajánlott a gyermekeknek
Kód:  QBM006e Termékszám:  796714270449

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lamaze - Elephant Mates

A barátságos Lamaze elefént barát puha bársonyból és velúrból készült. Olyan mintákat tartalmaz, amelyek fejlesztik a látást és nagy fülei zizegnek, ha megdörzsölöd őket. Az elefántok, a mancsaikban két strukturált csilingelő gyűrűt tartanak és egy levél alakú rágókát, amely segít a gyermek fogainak előtörésében. A játék hasában egy szív található. A jellegzetes szemeinek alakja pedig megragadja a gyerekek figyelmét és így segít a koncentrációja fejlődésének előmozdításában. Az elefánt barátok alkalmasak a gyermekek számára már egészen születéstől fogva.

Az új Lamaze csíptetőnek köszönhetően az elefántot könnyen csatolhatod bölcsőre, babakocsira vagy autóba való gyermekülésre. A játékok kiváló minőségű velúrból készülnek. Csupánk 2-3 réteg szövetet használnak hozzá tartós, nyomot mintákkal. A színek így mindig ugyanolyan intenzívek maradnak. A felhasznált töltőanyag pedig csak a legjobb vágott poliészter szálakból készül, amely nagyobb puhaságot és tartósságot biztosít a játékok számára.

A Lamaze játékok nem tartalmaznak olyan PVC részeket, amelyek a gyermek szájába kerülhetnek. A Lamaze játékokat tesztelik, függetlenül a kategóriától, amelybe tartoznak, a legszigorúbb EN-71 előírásoknak megfelelően, és az ASTM F963-96a a DIN nyáltesztnek is eleget téve.

Paraméterek

Szín
Lila Kész!

Tulajdonságok

Szín
Lila Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lamaze - Elephant Mates Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lamaze – Slon Mates. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lamaze – Slon Mates. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lamaze - Elephant Mates. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lamaze - Elephant Mates.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ