Doručení zdarma Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

League of Legends

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés

A League of Legends, vagyis más néven LoL, egy epikus, ingyenesen játszható MMO csapatstratégiai játék a Riot Games-től, amely már 13 éve van velünk, és nem tervezi, hogy elhagyja a játékteret. A LoL merch szerves részét képezi a játék világának. Kíváncsi vagy, milyen érdekességeket kínálunk a League of Legendsből? Olvass tovább!

Tovább

Válogasd össze a League of Legends mercheket, amelyek jól mutatnak majd a gaming sarokban

Mert a League of Legends minden idők egyik legnagyszerűbb játéka, számos olyan termék található a kínálatban, amely minden lelkes LoL gamer szobáját feldobja. Ezért nálunk vásárolhatsz mindenféle League of Legends merch-et is.

A League of Legends figurák a polcodon lesznek a legjobb helyen

A League of Legends karakterei saját figurákkal érkeznek. Kiválaszthatsz egy kedvenc karaktert, aki például megszerezte neked az első pentakillt, vagy bejuttatott álmaid divíziójába. A League of Legends figurák egyszerűen tökéletes kiegészítői a gamerek barlangjának, és hozzájárulnak az igazi játékhangulathoz.

Növeld játékélményedet egy League of Legends egérpaddal

Egy régebbi egérpad van az asztalodon, ami még az ősidőkből való? Vásárolj egy újat League of Legends motívumokkal. Akár a karakterek, akár más téma van az egérpadon, ha ránézel, mindig ráhangolódsz majd a játékra.

League of Legends könyvek

Ha szeretnél mélyebben elmerülni a League of Legends teljes történetében, erre a LoL könyvek remek lehetőséget nyújtanak. A gyönyörű illusztrációk és az egyedi szöveg minden rajongót magával ragad.

A League of Legends e-sport egy valóságos szörnyszülött show

Az, ami a LoL-t az elmúlt több mint 10 évben igazi legendává tette, az az e-sport. A világ legjobb csapatai minden évben izgalmas csatákat vívnak a ligáikban, majd a világ 2 legnagyobb versenyén: a tavaszi MSI-n és az őszi Worldsön mérik össze tudásukat. És hidd el, van miért játszaniuk...

i

A tavalyi League of Legends Worlds döntőt világszerte több mint 4 millió néző követte (Kínát nem számítva), és olyan márkák szerepeltek rajta, mint a Louis Vuitton és a Mastercard, valamint olyan előadók, mint az Imagine Dragons és Denzel Curry.

A League of Legends, mint kulturális jelenség

A LoL már jó ideje nem csak a játékrajongók privilégiuma, hanem kezdi elérni a hétköznapi, nem gamereket is. A League of Legends világa körül már-már egy kultusz alakult ki, amiben az emberek hajlandóak több száz kilométert utazni, hogy láthassák kedvenc csapatukat, miközben rengeteg pénzt költenek LoL merchre. A legutóbbi nagy dobás az Arcane sorozat volt, ami a játékosoknál sokkal több embert vonzott a képernyők elé.

i

LoL - a boomer generáció titokzatos kifejezése

Egyike vagy a boomereknek, akik ritkán értik meg a fiatalabb generációt? És hallottál már olyasmit a fiataloktól, hogy "LoL-ozunk ma?". Ha igen, akkor megmagyarázzuk mi is ez. A "LoL" kifejezés a fenti szövegben említett játék nevének rövidítése is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 termék
4,0
League of Legends - Team - egérpad
Egérpad - gamer és irodai, anyaga gumi, csúszásgátló alap, mérete 23,5 × 19,5 cm (Sz×Mé), vastagsága 0,3 cm, többszínű design
3 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0122b
5,0
League of Legends - Vi vs Jinx - bögre
Bögre - anyaga: kerámia, 320 ml, 1 darabos készlet
Leárazás -35 %
3 090 Ft 4 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0061
4,8
League of Legends - Champions - Egérpad
Egérpad - gamer és irodai, anyaga gumi, csúszásgátló alap, mérete 23,5 × 19,5 cm (Sz×Mé), vastagsága 0,3 cm, többszínű design
3 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0122
5,0
League of Legends - Vi vs Jinx - bögre
Bögre - anyaga: kerámia, 320 ml, 1 darabos készlet
2 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: GMERCHc0061

League of Legends

A League of Legends kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

League of Legends – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó league of Legends
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ