LEGO Art építőkészletek felnőtteknek

Alkoss saját műalkotást a LEGO® Art termékcsaláddal

A LEGO® Art elemek nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy otthonod falát kedvenc rajzfilm- vagy filmmotívumoddal, absztrakt mintákkal vagy kontinensekkel, illetve a sztárok stílusos portréival díszítsd. Rajtad múlik, melyik darab ragad meg téged. A többféle építési lehetőséggel még találékonyabb lehetsz, és a minden LEGO® Art projektben elrejtett elemekből saját, egyedi műalkotást hozhatsz létre.

LEGO® Art - tapasztald meg a kreativitás örömét és lazíts

Ébreszd fel a benned rejlő művészt, és élj át egy nem mindennapi kreatív élményt, amelyet megoszthatsz szeretteiddel. A LEGO® Art elemekkel kihívást jelentő mozaikokat lehet építeni, de tökéletes módja annak is, hogy elvonulj a mindennapi gondoktól és bajoktól. Ráadásul alkalmasak ajándéknak is minden művészet- és zenerajongó számára. Merülj el egy olyan világban, ahol a LEGO® Art alkotások csakis örömöt okozhatnak.

LEGO Art felnőtt építőknek
LEGO Art Elvis Presley

Egyedi beltéri elem a haladó LEGO® Art építők számára

A LEGO® Art elemek olyan speciálisan kialakított falimozaikok, amelyeket az irodában vagy otthonodban is kiállíthatsz. A csomag tartalmazza az útmutatót, amely mindig többféle motívumvariációt és színkombinációt kínál. Rajtad áll, hogy mit szeretnél. Minden LEGO® Art készlet nagyszámú jól megmunkált darabot tartalmaz, amelyeket pihenés után újra kicserélhetsz, és új képet alkothatsz.

LEGO Art zenei kíséret

Komponálj egyedi műalkotást zenei kísérettel

Minden LEGO® Art kreatív készlethez tartozik egy információs füzet és egy zenei kíséret, amely segítségével tökéletesen elmerülhetsz az alkotás folyamatában.

LEGO Art The Rolling Stones

LEGO® Art - nagyszerű ajándék szeretteidnek

Ha tudod, hogy szeretteid mit szeretnek, a LEGO® Art egyedi, személyes ajándékká válik, amely biztosan nem fogja a szekrény alján végezni.

LEGO Art kreatív készlet

Tartsd magad formában a LEGO® Art segítségével

A LEGO® Art elsősorban a kikapcsolódás eszköze. De hozzájárul a képzelőerő és a kreativitás fejlesztéséhez, valamint a finommotoros készségek fenntartásához is.