A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU AP+ plus nový vizuál

LEGO Friends 41115 Emma's Creative Workshop

Termékkatalógus
LEGO Friends 41115 Emma's Creative Workshop
5 4 értékelés
Építőjáték 108 darab, az ajánlott korosztály 5-12 év
Kód:  LO1089 Termékszám:  5702015591805 Gyártó honlapja:
LEGO Friends 41115 Emma's Creative Workshop Megszűnt

LEGO Friends 41115 Emma's Creative Workshop

Tervezés Emma nagy modellek a alkotóműhely! LEGO Barátok célja minden kislány, aki szeretik a barátaikat tapasztalható különböző kalandok és események vagy az aktuális idő, valamint a felnőttek. A város életét Heartlake öt elválaszthatatlan barátok, akik megtapasztalták a különböző eseményeket. Velük együtt, a kis stavitelky a természet, az iskolába, a sport és a kultúra, és mindig a tapasztalat sok kalandot és barátságos. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok.

LEGO Barátok

  • Célja a gyermekek 5-12 éves

  • New Adventures városban Heartlake
  • Kinyitja az ajtót, hogy a világ a tiszta lány
  • Fejleszti a kreativitást és elősegíti, képzelet
  • Gyakorolja a finom motoros készségek
  • A gyermek fog nyerni magának, illetve az olyan, az egész családnak
  • Darabszám - 108

LEGO Barátok Emma és az ő kreatív műhely

Emma mindent csak ilyen közvetlen divattervező kívánhatnék. És most ő fog varrni szép haj szalagot. Tudna segíteni neki? Zkontrolujte vzory šití na tabuli s jejími poznámkami v bloku a přidejte k jejím nápadům taky nějaké vlastní. Akkor kezd vágni, de milyen színű ügynökök választani? Segíts Emma varrógép fordulni vele ötletek szép termékek. Emma akkor minden szépen nafotí és teszi a honlapján.

A csomag tartalma:
Emma, ??egy asztal, egy varrógépet, amely nyitott szekrény, szék, lámpa, egy fórumon vágás, számítógép asztal, ablak, virágcserép, 5 különböző színű szövet, cérna, olló, 5 íjak, papírok, jegyzetek, fényképezőgép, számítógép.
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends 41115 Emma a její tvůrčí dílna. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Friends 41115 Emma a jej tvorivá dielňa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41115 Emmas Erfinderwerkstatt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41115 Emmas Erfinderwerkstatt.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ