Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

LEGO Friends 41340 Barátság ház

Termékkatalógus
LEGO Friends 41340 Barátság ház
4,9 33 értékelés
LEGO - lányoknak, ajánlott életkor: 6 éves, 722 építőelem, Friends LEGO sorozat
Kód:  LO41340 Termékszám:  5702016111620 Gyártó honlapja:
LEGO Friends 41340 Barátság ház Megszűnt

LEGO Friends 41340 Barátság ház

Élvezd a nyugalmat a Barátság házban a lányokkal Heartlake-ben! A LEGO Friends építőjáték minden kislánynak ajánlott, akik szívesen élnek át barátaikkal különféle kalandokat vagy mindennapos eseményeket, akár a felnőttek. Heartlake városában öt elválaszthatatlan barátnő él, akik mindenfajta élményt élnek át. A kis építők velük tarthatnak a természetbe, iskolába, sportolni vagy kultúrtevékenységek részeseivé is válhatnak, mindig sok kalandban van részük, valamint élvezhetik a baráti nyugalmat. A LEGO építőjáték fejleszti a gyermekek kreativitását, finommotoros készségeiket és képzeletüket, a legközkedveltebb gyermekjátékok közé tartozik. 

LEGO Friends 41340 Barátság ház

  • 6-12 éves gyermekek számára
  • Új kalandok Heartlake városában
  • Egy igazi lányos világba kalauzol
  • Fejleszti a kreativitást és fantáziát
  • A LEGO Friends Barátság ház fejleszti a finommotoros készségeket
  • A gyermekek egyedül vagy az egész család bevonásával játszhatnak
  • 722 darabból áll

LEGO Friends Barátság ház

A lányok Heartlake-ben nagy átépítésbe kezdtek - átvették a régi tűzoltóállomást, és LEGO Friends központtá alakították át! A Barátság ház a megismételhetetlen nyugalmas pillanatok helyszíne. Pihenjetek a tetőterasz pezsgőfürdőjében, hozzatok létre eredeti alkotásokat Emma kézműves műhelyében, vagy élvezzétek Andreával a pihenést a teraszon. De vigyázat, megszólalt a sziréna - a lányokra új feladat vár! A konyhában készítsetek pattogatott kukoricát és fordítsátok meg a tv-t a hálószobában, hogy felfedjétek a titkos képernyőt. Amint megkapjátok az utasításokat, csússzatok le a tűzoltórúdon, és pattanjatok fel Olivia biciklijére az új kalandok felé.

A csomagolás tartalma:
3 minifigura: Olivia, Emma és Andrea és 3 állatkájuk: Dash kutya, Rumble hörcsög és Cinnamon nyuszi
négyemeletes átalakított tűzoltóállomás-épület garázzsal, konyhával, nappalival, hálószobával, tetőterasszal, terasszal a fellépésekhez, oldalsó erkéllyel és grillel, működő görgős rendszerrel, postaládával, csúszdával ellátott tűzoltórúddal, a barátság fájával, hintával és biciklivel
a garázsban hörcsögkerék és tömlőrendszer található
a nappali dolgozóasztalt tartalmaz 5 székkel és nyitható szekrényekkel

a tetőteraszon pezsgőfürdő, gyümölcslébár, hangszóró és kilátó található létrával és távcsővel

Kiegészítők: 2 adóvevő, szerszámok, gitár, pattogatott kukorica, pizza, teáskanna, mosogatószer, szekrény, olló, rajztáblák, 5 textilpléd, mp3 lejátszó, koktélpoharak és sárgarépa

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Friends 41340 Barátság ház
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends 41340 Dům přátelství. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Friends 41340 Dom priateľstva. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41340 Freundschaftshaus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41340 Freundschaftshaus.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ