we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Shop roku Akvizice ApF HU

LEGO Bionicle 70784 Lewa – Master of Jungle

Termékkatalógus
LEGO Bionicle 70784 Lewa – Master of Jungle
5 1 értékelés
Építőjáték 85 darab, az ajánlott korosztály 7-14 év
Kód:  LO698 Termékszám:  5702015350846 Gyártó honlapja:
LEGO Bionicle 70784 Lewa – Master of Jungle Megszűnt

LEGO Bionicle 70784 Lewa – Master of Jungle

LEGO Bionicle 70784 Lew - Lord of the Jungle gyermekek 7-14 év. A főhős egy mester minden Lewa dzsungelben. A dzsungel ő csak haza. Ez bátor, de a másik viszont egy ravasz gazember, akit ostoba és felelőtlen viselkedés gyakran bajba. Úgy viselkedik, mint egy lázadó, de ez egy kétélű kard neki, néhány szeretik, mások utálják. Lewa vždy nachází způsob jak každý problém vyřešit, ale řešení mu opět přivodí jen nové a nové problémy.

Mert él a dzsungelben, és mozog az egész országban nem egyszerű, fel van szerelve X-ernyő, amely lehetővé teszi számára, hogy repülni a dzsungelben. Když musí bojovat, promění si kluzáky v účinnou zbraň bojové sekery, jejich napojením na své dva meče. A veszélyes és hatékony fegyver ellen minden ellenség majd. De az ellenség van egy csomó. Sokan közülük megpróbál egy arany maszk. A legrosszabb ellenség kék Alien pókok. Ők félelmetes ellenség még egy ilyen erős harcos, mint Lewa komoly fenyegetést jelent. A harc ellenük használják tengelyek kapcsolódó karddal. Ez gyors és megbízható fegyver, amely Lewa mindig együtt.

Mint minden LEGO tégla és fejlesztése ezek a készségek nemcsak a gyerekek, hanem a képzelet. Ez ad a gyerekek egy esélyt, hogy megmutassa készség összeszerelés játékok és találkoztak, hogy támogatja a kreativitás fejlesztése, a gyermek. Semmi nem akadályozza meg a gyerekek, hogy a karakter különböző feladatok és funkciók szerint saját belátása szerint. Ezek kitalálni, hogy nem, akár pozitív, akár negatív hős. Gyermekek hozza létre és tovább kell fejleszteni a saját ötletek és álmaikat. Adjon gyermekének a lehetőséget, hogy fejlesszék személyiségüket, a képzelet és a képesség, hogy különbséget tenni a jó és a rossz LEGO.

Darabszám:
85

Ajánlott kor:
7-14 éves

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Paraméterek

Ajánlott ettől a kortól
7 éves kortól Kész!

Ajánlott ettől a kortól

Ajánlott ettől a kortól
7 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Bionicle 70784 Lewa – Pán džungle. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Bionicle 70784 Lewa - Pán džungle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Bionicle 70784 Lewa – Meister des Dschungels. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Bionicle 70784 Lewa – Meister des Dschungels.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ