AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

LEGO Boost 17101 Kreatív robotok

Termékkatalógus
LEGO Boost 17101 Kreatív robotok
4,8 38 értékelés
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, elektromos, programozható, LEGO® BOOST sorozat, megjelenés éve 2017, a csomagolásban 847 darab építőelem van
Kód:  LO17101 Termékszám:  5702015930000 Gyártó honlapja:

LEGO Boost 17101 Kreatív robotok


A LEGO mindig a modern trendek előtt jár. A LEGO Mindstorms széria a tökéletes LEGO BOOST kis robotok építéshez és egyszerű programozáshoz. A készlet interaktív, motorikus elemeket is tartalmaz, amelyet a gyermekek pontosan a tetszésük szerint programozhatnak. Robot, macska, gitár, Autobuider, és mini modellező gép - öt modell egy papírdobozban, amely maximális szórakozást nyújt a gyermekeknek, anyukáknak és apukáknak. Csak csomagold ki, építsd meg a kiválasztott modellt,telepítsd a LEGO alkalmazást a tabletedre, programozd be a mozgást, és élvezd a végnélküli szórakozást! A tablet alkalmazás ingyenes és utasítást is tartalmaz a modellek összerakásához.


A robot reagál az emberi hangra, minden irányban mozog és felismeri a színeket. Pontosan azt csinálja, amit beállítasz az alkalmazásban. Öt lenyűgöző modell a csomagban. A gyermekek összeszerelhetik a következő modelleket: Vernie robot, M.TR4, Guital4000, Frankie macska és AutoBuilder. A LEGO Boost 7 és 12 éves korosztály számára ajánlott.  



Vernie robot

A Vernie robot beszél, előre és hátra mozog, fordul és még táncolni is tud. Érzékelői felismerik a színeket és a távolságokat. Egy parancs pedig nagyon "veszélyes" eredményt is hozhat. Mindemellett pedig rendkívül aranyos! 


Frankie macska

Frankie macska szeret vajat enni a poharából, tökéletesen énekel, méltóságteljesen sétál, és mindent figyel a nagy szemeivel. Emellett ínyenc is - imádja szaglászni a halcsontokat. Szereti, ha simogatod - csak figyeld a farkát! 


Guitar4000

Gyakorolsz, hogy rock sztárrá válhass? Csak építsd meg a LEGO Interactive Boost Guitar4000-et és kezdj el játszani! A programozható érzékelőknek köszönhetően úgy pontosan úgy hangzik, ahogy azt az alkalmazásban beállítod.


AutoBuilder

Egy gép, amely gépeket épít? Miért ne! Minden, amit beállítasz az alkalmazásban, életre kel. Csak csomagold ki a dobozt és építsd meg az AutoBuildert, kattintsd a programra a tabletes alkalmazásban és nézd, hogy a minirobot vagy más gép elkészül a színes kockákból.


M.TR4

Próbáld ki a Multi-Toled Rovert. Emeld fel, tüzelj vele, engedd, hogy előre és hátra mozogjon, és fedezd fel mi mindent tud csinálni! Az M.TR4 mindenki figyelmét felkelti és mindenkit szórakoztatni fog! 


A LEGO Boost 17101 fő jellemzői

A robotok, az interaktivitás és az egyszerű programozás új világa
 Öt LEGO modell egy dobozban
Irányítható robotok tableten keresztül az ingyenes LEGO alkalmazással
 Interaktív motorral és érzékelővel
A készlet 847 darabos
LEGO a 7-12 éves gyermekek szórakoztatására
A LEGO Boosthoz iOS 10.3 (vagy újabb) vagy Android 5.0 (vagy újabb) tabletre van szükség. A tableted kompatibilitását a LEGO weboldalán ellenőrizheted. 

A csomag tartalma

840 darab LEGO öt modell építéséhez
LEGO Move Hub - Interaktív motor, szín- és távolságérzékelő
Alacsony energiafogyasztású Bluetooth csatlakozás (BLE)
Két kódolt motor
Aktiváló gomb
Belső dőlésérzékelő és lámpa
A csomag nem tartalmazza a tabletet

Paraméterek

Alsó korhatár
7 éves kortól Kész!
Darabszám
847 db Kész!
Ajánlott
Gyerek Kész!
Sorozat
LEGO® BOOST Kész!
Megjelenési év
2017 Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
7 éves kortól Kész!

Darabszám

Darabszám
847 db Kész!

Részletes információk

Ajánlott
Gyerek Kész!
Sorozat
LEGO® BOOST Kész!
Megjelenési év
2017 Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Programozhatóság Kész!
Effektek
Hangos Kész!

Építőkészlet és puzzle

Anyag
Műanyag Kész!

Tulajdonságok

Robot típusa
Átalakuló Kész!

Programozás gyerekeknek

Vezérlés
Tablettel Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Játék magassága
27 cm Kész!
Programozás típusa
Blokk, A legkisebbeknek Kész!
Speciális funkciók
Mobilalkalmazás, Hangeffektek, Reagálás hangra Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a LEGO terméket kerested? Nézz körül teljes LEGO kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Boost 17101 Kreatív robotok Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO® BOOST 17101 Tvořivý box LEGO® BOOST. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Boost 17101. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Boost 17101 Programmierbares Roboticset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Boost 17101 Programmierbares Roboticset.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ