Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

LEGO® buszok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
LEGO
(3)
Alsó korhatár
4 éves kortól
8 éves kortól
-
Sorozat
LEGO® Friends
(2)
LEGO® DUPLO®
(1)
Téma
Buszok
(3)
Gyerekek
(1)
Zene
(1)
Mini figurák
(2)
Kert
(1)
Jóbarátok
(1)
Megjelenési év
2024 - újdonságok
(1)
2023
(2)
Szűrés

A LEGO® buszok végtelen kalandokat kínálnak kerekeken a lányoknak és a fiúknak egyaránt. Rakd össze a tiédet, és indulj el egy fantasztikus, szórakozással teli utazásra. Természetesen nincs két egyforma LEGO® busz; többféle LEGO® buszok vannak a kínálatunkban különböző termékcsaládokból. Melyek ezek? Mi különbözteti meg őket? Olvass tovább, hogy megtudd a válaszokat a kérdéseidre, és rajtad áll a számodra megfelelő LEGO® busz kiválasztása.

Tovább

Rajtad áll a LEGO® busz kiválasztása

A LEGO® buszok olyanok, mint egy mobil otthon minden részletében. De ez határozottan nem csak a lányok játéka. Minden busznak egyedi világa és kidolgozott története van a fedélzeten: az egyik a varázslatos Roxfortba visz el, a másik természetfeletti lényekre vadászik, a harmadik pedig egy gyönyörű vidéki nyaralásra visz el. A LEGO® busz sok mindent kínál, és csak rajtad múlik, milyen utat választasz.

i

A legnépszerűbb LEGO® busz a LEGO® Creator sorozatból való

A LEGO® nem feledkezett meg a tizenéves építőkről sem, nekik is van egy busz a LEGO® Creator sorozatból. Ez a sorozat különböző járműtípusok hűen megalkotott modelljeit kínálja, így valami igazán egyedire számíthatsz, ha egy LEGO® buszok mellett döntesz a Creator sorozatból.

LEGO® Harry Potter busz – vad utazás a mugli utcákon keresztül

Mit tegyünk, ha Harry Potter hajléktalanná válik? Küldd érte a LEGO® Varázslatos Mentőbuszt. Ezt a háromemeletes lila őrültekházát nem más vezeti, mint Ernie Storm. Vigyázz, nehogy egy éles kanyarban letépd a csillárt. És ha Harry megbetegszik, a csomagtartójában van egy bájital és egy tábla csokoládé elrejtve. A LEGO® buszok Harry Potter a varázslat és a mágia szerelmesei számára jól ismertek, és most te is felépítheted otthon.

LEGO® Harry Potter™ sorozat J.K. Rowling varázslatának teljes birodalmát megnyitja. Megtalálhatsz mindent, a Roxfort hű másolatától kezdve a beszélő varázskalapon át a Harry Potter világának számos más ikonikus helyszínéig és szereplőjéig.

A LEGO® Barátság busz elvisz téged életed legjobb hétvégéjére

A LEGO® Barátság busz a vidám és színes LEGO® Friends termékcsaládból átalakulhat egy hangulatos szállodává, medencével és csúszdával. A legfelső üvegteraszról fényképezheted a vadon élő állatokat, és a tágas étkezőben bőséges reggelit fogyaszthatsz, mielőtt teniszezni indulnál a barátnőiddel. És mi van, ha a LEGO® busz útközben lerobban? A Friends sorozat lányai maguk veszik kézbe a szerszámokat, és megjavítják. A legjobban akkor fogsz szórakozni, amikor a LEGO® busz a barátaiddal útra kel.

Friends LEGO Barátság busz

Már a 7 éves kislányok is imádni fogják a LEGO® busz Friends medencével és csúszdával.

i

LEGO® Friends segítségével megismerheted Heartlake City egész városát, mind az öt barátodat és háziállataikat. Vidd el őket egy szépségszalonba, bevásárlóközpontba vagy vidámparkba. De a Friends termékcsaládban egy stílusos LEGO® busz is található a popsztárok turnézásához.

LEGO® London Busz tapasztalt építőknek 16 éves kortól

A LEGO® busz London a híres piros Double Decker készlete. A tervezők olyan részletekre is gondoltak, mint a jegyszekrény vagy a szakadt ülésen felejtett újság. A LEGO® London busz levehető tetővel és felső fedélzettel, nyitható motorháztetővel és tökéletesen kidolgozott vezetőfülkével rendelkezik. Ha szereted a londoni tájat, mindenképpen építsd fel otthon ezt a legendás buszt.

Nagyobb kockák, amelyek megkönnyítik és biztonságosabbá teszik az építést a  LEGO® DUPLO® – autóbusz és autó termékcsaláddal. Ezzel a sorozattal még a kicsik is jól fognak szórakozni, akiknek a fantáziája nem ismer határokat.

Ahhoz, hogy legyen hol felszállni, nem hiányozhat egy LEGO® buszmegálló

A LEGO® busz az összes kedvenc figurádat elviszi egy kalandra. De a figuráknak valahol fel kell szállniuk. Erre szolgál a LEGO® buszmegálló, ahol a LEGO® busz felveszi az utasokat. Ez a buszmegálló a LEGO® City® sorozathoz tartozik, így a busz és a buszmegálló a klasszikus városi designt követi. A LEGO® buszon kívül a buszmegállóban több utas, egy kerékpártartó és egy szemetes is található.

?

Segítségre van szükséged a LEGO® busz kiválasztásában?

Ha szeretnéd, hogy a LEGO® busz ne maradjon magára, de nem tudod, Milyen LEGO® készletet válassz, mi segítünk. Ismerd meg, hogyan osztjuk fel a LEGO®-t életkor, érdeklődési kör és fókusz szerint. Miután ezt elolvastad, jól fogod ismerni a LEGO® világát, és könnyű lesz a megfelelő sorozat kiválasztása.

Hogy épül egy LEGO® busz? Az útmutató minden csomagban megtalálható

Nem kell hosszasan gondolkodni, a LEGO® busz építésén. Minden csomagban találsz útmutatót, így ha nem tudod, mit kell tenned, csak nézz utána. Még a legnagyobb kihívást jelentő modelleket is könnyű felépíteni. A LEGO® arra törekszik, hogy minden egyes készlet ne csak szép legyen, hanem könnyen felépíthető is. Az útmutató egyes lépései megbízhatóan vezetnek el az álomeredményhez. Az ideális készlet kiválasztásakor vedd figyelembe a darabszámot és az ajánlott életkort is.

Hol található kedvezményes LEGO® busz? Az Alza Bazárban kicsivel olcsóbban kaphatók a csomagolatlan darabok.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
3 termék
4,9 14×
LEGO® DUPLO® 10988 Buszozás
LEGO - gyerek, ajánlott 4 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2023, a dobozban 16 db építőelem van
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10988
5,0
LEGO® Friends Heartlake City autóbusz 41759
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Friends sorozat, megjelenés éve 2023, a dobozban 480 darab építőelem van
17 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO41759
LEGO® Friends 42619 Popsztár turnébusz
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Friends sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a csomagban 845 db építőelem van
27 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO42619

LEGO® buszok

A LEGO® buszok kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó LEGO® buszok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább LEGO® buszok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb LEGO® buszok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: LEGO® buszok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ