A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Shop roku Akvizice ApF HU

LEGO City 60095 Deep Sea Exploration Vessel

Termékkatalógus
LEGO City 60095 Deep Sea Exploration Vessel
5 1 értékelés
Építőjáték 717 darab, az ajánlott korosztály 8-12 év
Kód:  LO709 Termékszám:  5702015350655 Gyártó honlapja:
LEGO City 60095 Deep Sea Exploration Vessel Megszűnt

LEGO City 60095 Deep Sea Exploration Vessel

Igaz kaland mélytengeri kutatás várja LEGO. Ez a modell tele van a legújabb technológiát a fejlett búvárfelszerelés.Építsd meg a hajó, roncs más hajók és víz alatti járművek és elkezdheti felfedezni a víz alatti világ. Nem hiányozhat búvárok felszereléssel, akár a cápák. A kutatás tapasztalni minden nap egy új történet, hogy tartod magad.

Mit talál a készletben

  • Pieces építeni a hajó
  • Darab építeni a roncs többi hajó és tengeralattjáró hajók
  • 7 minifigurát
  • Cápák és más kiegészítők

LEGO City

LEGO City tervezték minden kis építők, város szerelmeseit, hanem a kalandos.LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok.

alatti kutatás

Aktiválja a legfejlettebb technológiát a kutatás hajó és tengeralattjáró vagy alatti robogó csatlakozzanak kutatások élet az óceánban. Lehet, hogy a tengerfenék felfedezni egy régi láda. De vigyázz žlakoky, amikor mozog a hajó. Nézd meg a nagy kardhal vagy úszó polip, ne felejtsük el azonban, hogy ideje visszatérni a hajóra, nem tudta birtokolni az ő ellenségei.


téma:
város

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO City 60095 Hlubinný mořský průzkum, Plavidlo pro mořský průzkum. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO City 60095 Hlbinný morský prieskum, Plavidlo pre hlbinný morský výskum. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO City 60095 Tiefsee-Expeditionsschiff. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO City 60095 Tiefsee-Expeditionsschiff.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ