Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

LEGO City 60188 Bányaszakértői terület

Termékkatalógus
LEGO City 60188 Bányaszakértői terület
5 3 értékelés
Építőjáték - fiúknak, ajánlott életkor: 7 év, 883 építőelem, City LEGO sorozat
Kód:  LO60188 Termékszám:  5702016109535 Gyártó honlapja:
LEGO City 60188 Bányaszakértői terület Megszűnt

LEGO City 60188 Bányaszakértői terület

A LEGO City-t a városi élet ihlette, és egy remek módja annak, hogy a gyerekek betekintést nyerjenek a városi életformába. Órákon keresztül játszhatnak, kibontakozhatnak a különböző feladatkörökben a rendőrségtől és tűzoltóságtól egészen a rengeteg érdekes járműig és ikonikus épületig - a gyerekek imádják őket összerakni, majd játszani velük. A LEGO City tele van ötletes részletekkel egy világban, amely mindig változik. Ez egy olyan világ, mely végtelen lehetőségéket rejt mind a gyerekek játékai, mind pedig a szórakoztatásuk számára. Ez a népszerű LEGO City készlet 5 éves kortól ajánlott.

LEGO City 60188 Bányaszakértői terület főbb jellemzői:

  • 7 és 12 év közötti gyermekek számára ajánlott
  • A városi élet csodálatos világát mutatja be
  • Épületek, járművek, foglalkozások, helyzetek
  • A LEGO City 60188 Bányaszakértői terület készlet összerakása segíti a kreativitás és a fantázia fejlődését
  • Finom motoros mozgások fejlesztéséhez is hozzájárul
  • A gyermek egyedül, vagy akár az egész családdal együtt is játszhat
  • Darabszám: 883

LEGO CITY - Bányaszakértői terület

Áss le a föld mélyére, és ritka kincsekre találsz majd a Lego City különleges bányájában! Ugorj be a hatalmas zúzógép vezetőfülkéjébe, és indulhat is a bányászat. Haladj végig a bánya mentén az őrlőgéppel, és aranyrögöket is találhatsz.  Pattanj fel a kis homlokrakodóra, és lapátold fel a földön heverő darabokat, aztán vidd el őket a tudósok mobil laborjába! Vigyázz, mert a bontási szakember most készül felrobbantani a dinamitot, hogy könnyebben  megtalálhassuk az aranyrögöket! Töltsd fel a csilléket, aztán vidd el a rakományukat a várakozó dömperre, hogy el tujda vinni pket a további feldolgozásra! Várj, most meg mi történt? Úgy látszik a sok zaj felébresztette a medvét, és most jön, hogy ellopja az ebéded! 

A csomag tartalma:
6 mini figura - 2 sofőr, bontási szakértő, bányász, tudós, parancsnok, valamint egy medve és pók figura, amelyek a sötétben világítanak
egy masszív zúzó/őrlőgép emelőkarral és mini fülkével, egy kis homlokrakodó emelhető lapáttal,  dömper
egy nagyméretű bánya, amelyen letörhetőek a rejtett aranyrögök, egy forgatható csúzda, sínrendszer 2 csillével és egy mobil laboratórium
kiegészítők: dinamit, csákány, megafon, csirkecomb és 12 aranyrög

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO City 60188 Důl. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO City 60188 Baňa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO City 60188 Bergbauprofis an der Abbaustätte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO City 60188 Bergbauprofis an der Abbaustätte.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ