LEGO City építőkészlet

LEGO® City - oktató szórakozás városi környezetben

A LEGO® City segít megismertetni a gyerekeket a városi élet számos hasznos tudnivalójával. A városi történetek és forgatókönyvek segítségével szórakoztató módon megismerheted a sürgősségi szolgálatok munkáját, vagy hagyhatod, hogy a kis építészek fejlesszék képzeletüket, és festői városrészeket vagy bonyolult kereszteződéseket építsenek, újjáépítsenek vagy tervezzenek. Röviden, fedezd fel a LEGO® City szinte korlátlan lehetőségeit.

A LEGO® City tele van egyedi történetekkel

A LEGO® Cityvel semmi sem lehetetlen, így az egyetlen korlát a gyermeki képzelet. Minden épület, minden környék, minden díszlet új történeteknek és játéklehetőségeknek ad teret. Vajon a tűzoltók meg tudnak birkózni a pizzériában keletkezett tűzzel? Vajon a rendőrjárőr elkapja a rablót? Vajon a gyerekeknek egy vidám napjuk lesz a gördeszkaparkban?

LEGO City építőkészlet
LEGO City építőkészlet

A LEGO® City jóval többet nyújt, mint órákig tartó szórakozást

A LEGO® City ötéves kortól alkalmas a kis építészek számára. A szülők már kisgyermekkortól kezdve ösztönözhetik a gyermek képzelőerejének, finommotoros készségeinek és türelmének fejlődését. Ez megkönnyíti egy esetleges jövőbeli tanulmányok megalapozását, vagy egy idilli családi környezet és közös játékidő megteremtését, amelyet nem csak a kreatív gyerekek fognak értékelni.

LEGO City járművek

A közlekedési eszközök gazdag kínálata

Autók, motorok, tűzoltóautók, rendőrautók, repülőgépek, helikopterek és vonatok - a LEGO® City számos kifinomult járművet kínál.

LEGO City kalandok

A LEGO® City kalandok sorozat

Éld át Freya, a tűzoltó, Harl, az ezermester és a LEGO® City kalandok tévésorozat más népszerű karaktereinek kalandjait.

LEGO City űrállomás

Egyedülálló felfedezés LEGO® City segítségével

Hagyd el a LEGO® City határait, és indulj kalandos felfedezőútra a holdi űrállomásra vagy az óceán fenekére az egyedi LEGO® City készletekkel.

Milyen előnyei vannak a LEGO®️ City játéknak?

A LEGO®️ City sorozat egyszerre szórakoztató és hasznos, és mindent kínál a gyerekeknek, amire egy városban való élethez szükségük van, az építéstől a város működtetésén át a lakosok védelméig. A LEGO®️ City nem csupán egy játék, amely szórakoztatja a gyerekeket, hanem ennél sokkal többet kínál. Milyen előnyöket kínál a LEGO®️ City?

  • Fejleszti gyermeked kreatív gondolkodását és képzelőerejét.
  • Javítja a finommotoros készségeket.
  • Hosszú órákig szórakoztatja a gyerekeket.
  • Minden korosztály számára alkalmas.
  • Minőségi kivitelezés, hosszú évekig tart.
  • Alkalmas különböző korú fiúk és lányok számára.

A szakértők tanácsa: Játssz együtt a gyerekekkel

Több tanulmány is megerősítette, hogy a leghatékonyabb gyermekjáték a szülői irányítás alatt zajlik. Az irányított játékban a szülő támogatja a gyermeket, szabadságot ad a gyermeknek a játék sebességének meghatározásában, és teret teremt a hibákból való tanuláshoz. A szülők ösztönözhetik a gyermek fantáziáját, és kérdéseket tehetnek fel, például: "Lehetne ezt használni?" vagy "Meg lehetne ezt másképp is oldani?".

Szülő vagy, és aggódsz, hogy tudsz-e játszani a gyerekeiddel? Ne feledjük, hogy a 2020-as LEGO®️ Play Well Study szerint a 95%-a szeretne a szüleivel játszani, és a gyermekek 98%-a azt mondta, hogy a szülőkkel való játék nagyon boldoggá teszi őket!


Üdvözlünk LEGO®️ Cityben - a városban, ahová mindenki tartozik!

A LEGO® City készletek a város mindennapi életét örökítik meg. Vezesd végig a gyerekeket a saját maguk által épített városon, és magyarázd el, mi történik:

  • amikor a szemetes lángra kap
  • hogyan kell a rendőrségnek gyorsan megállítania a bűnözőket
  • mi a teendő autóbaleset esetén

Minden kisvárosi történetet ismersz a saját életedből, és ez kiváltó oka lehet a LEGO® City-vel való közös játéknak, különösen az új készletekkel, amelyekkel részletesen modellezheted a környékedet.


A LEGO®️ City készletek sokfélesége

A LEGO® City a kategóriák és történetek nagy választékát kínálja. Ha gyermeked tűzoltó, rendőr, űrhajós vagy akár egy egész város polgármestere szeretne lenni, a LEGO®️ City mindezt lehetővé teszi. Annyi lehetőség nyílik játékra - tűzoltók próbálják eloltani a tüzet egy pizzériában, miközben egyikük majszolja a pizza szeletet, és egy népszerű influencer rögzíti az egészet. Egy rab megszökik a börtönbe szállítás közben, miközben a bűntársa megpróbálja kiszabadítani a börtönkocsiból. Gyerekek őrületes trükköket csinálnak egy gördeszkás parkban.


Jogosítvány nélkül vezethetsz LEGO® City autókat és motorkerékpárokat

Már képzeletben látod, hogy gyermeked saját járművet vezet? Mit szólnál egy fagylaltkocsihoz, egy kotrógéphez, egy motorkerékpárhoz vagy egy úthengerhez? A LEGO City autók és motorok segítségével bármit vezethetnek!


LEGO®️ City Hajók a fürdőkádban

A LEGO® City hajók rengeteg építőelemet kínálnak, amelyeket a gyerekek magukkal vihetnek a fürdőbe. Próbáld ki például a búvárjachtot vagy a csónakot, és hagyd, hogy a kicsik komoly izgalmakat vívjanak a vízen.


A LEGO®️ City Város segítségével megépítheted álmaid városát

A LEGO® City Várost a való élet ihlette, ahol építhetsz szállodát, gördeszkaparkot, ételstandot vagy akár kirakodóvásárt is. A LEGO® City segítségével még a város egyes részeit is összekapcsolhatod utakkal, hogy egy egész várost hozz létre.


LEGO®️ City Tűzoltóság- mentsd meg a várost és lakóit a tűztől

A LEGO® City Tűzoltóság elmeríti a kicsiket a LEGO®️ City mentőakcióiban, lehetővé téve számukra, hogy tűzoltóautót vezessenek, tűzoltó készülékkel oltsanak tüzet és sok más feszült helyzetet oldjanak meg.


LEGO®️ City repülőgépek és helikopterek - üldözd a rosszfiúkat

Rendőrségi vagy tűzoltó helikopter, tolvaj letartóztatása ejtőernyővel, járőrözés a légi rendőrséggel vagy drónnal repülés? A LEGO®️ City repülőgépek és helikopterek a levegőben nyújtott akciódús szórakozást kínálják!

  • A LEGO®️ City Repülő segítségével létrehozhatod a saját rendőrségi bázisodat, vagy ejtőernyővel letartóztathatsz egy tolvajt.
  • A LEGO®️ City Helikopter lehetővé teszi a tűzoltók számára, hogy egy nagyszabású tűzzel szembenézzenek.

LEGO®️ City űrutazás rakétával a Holdra

Nem bárki mehet az űrbe, de a LEGO® Cityvel minden lehetséges. Választhatsz egy holdi űrállomást vagy akár egy űrrakéta kilövését is.


Kapd el a rosszfiúkat a LEGO®️ City rendőrség játékban

A rosszfiúk elfogása olyasmi, amit mindenki szeretett volna már legalább egyszer kipróbálni, és a LEGO® City rendőrség játékban a gyermeked nemcsak rendőrautóban ülhet, hanem helikoptert vagy repülőgépet is vezethet. A LEGO® City rendőrőrsön kihallgatja a gyanúsítottakat, vagy parancsokat osztogathat.


A LEGO®️ City Vonatok játékban mozdonyvezetővé vagy diszpécserré válhatsz

A LEGO®️ City Vonatok a vasutak világából hozott élményeket nyújtanak a gyerekeknek, például nehéz árukat és állatokat szállíthatnak a LEGO®️ városon keresztül egy szupererős tehervonatban. Meghosszabbíthatják a vágányokat váltókkal, és vonatpályákat építhetnek.

A gyermekek fantáziája nem ismer határokat, sőt, a gyermekek kívánságait teljesíteni kell. Akár egy LEGO® City aratógépet, akár egy LEGO® City teherautót vagy egy szemétszállítót szeretnének vezetni a kicsik, a LEGO® City kifejezetten nekik készült.


Milyen korosztály számára készült a LEGO®️ City?

A LEGO City készleteket 4 éves kortól kínál, de vannak 5, 6 vagy 7 éves korosztály számára készült modellek is. Alaposan ellenőrizd, hogy a készlet melyik korosztály számára készült. A LEGO®️ City nagyobb gyerekeknek készült játéka olyan apró alkatrészeket tartalmazhat, amelyeket egy kisebb gyerek lenyelhet!

Az útmutatót minden csomag tartalmazza
Minden LEGO®️ City készlethez tartozik egy útmutató a csomagolásban. Így nem kell aggódnod amiatt, hogy nem tudod megépíteni a megvásárolt készletet.


Hogyan válasszuk ki a megfelelő LEGO®️ City-t?

A LEGO® City készletek széles választékát kínálja, a figuráktól kezdve az autókig, épületekig és az egész városig. Az ára a csomagban lévő darabok számától, a figurák számától és a készlet méretétől függ. A LEGO® City jól megmunkált, megfelelő kezelés mellett évekig eláll, és nem kell attól tartanod, hogy néhány év után veszít az értékéből.

  • A mini készletek általában 50-200 darabot és két-öt figurát tartalmaznak. Könnyebben összeszerelhetők és 4 éves kortól alkalmasak a gyermekek számára. A kisebb készletek olcsóbbak, de határozottan ugyanolyan minőségűek.
  • A nagy készletek több lehetőséget kínálnak, átfogóbbak, és körülbelül 500-1000 darabot, öt-hét figurát és rengeteg kiegészítőt tartalmaznak. Összeszerelésük hosszabb időt vesz igénybe, és 6 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas.

Nem szeretnél ennyi pénzt költeni? Nézd meg a LEGO®️ City Outlet kínálatát. Használt, újszerű vagy felbontott darabokat találsz, amelyek mind garanciával rendelkeznek és teljesen működőképesek.