Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

LEGO City Town 60235 Adventi naptár LEGO City

Termékkatalógus
LEGO City Town 60235 Adventi naptár LEGO City
4,9 19 értékelés
LEGO - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 5, 234 építőelem, City LEGO sorozat
Kód:  LO60235 Termékszám:  5702016369809 Gyártó honlapja:
LEGO City Town 60235 Adventi naptár LEGO City Megszűnt

LEGO City Town 60235 Adventi naptár LEGO City

A városi élet inspirálta LEGO City játékkészlet nagyszerű lehetőséget kínál a gyerkőcöknek, hogy megtapasztalják ezt az életvitelt. A számos órányi játék során az összes fő témával találkozhatnak a rendőrségtől és a tűzoltóállomástól kezdve a megannyi csodálatos járművön át egészen az ikonikus épületekig - mindezt megépíthetik, illetve játszhatnak is velük. A LEGO City játékkészlet részletgazdag, így stimulálja a fantáziát, emellett részletességének köszönhetően igazán változatos is. Ez egy végtelen lehetőségekkel teli világ, amely fokozza mind a gyermekjátékok sokszínűségét, mint pedig az azok által kínált szórakozás élményét. A népszerű LEGO Cityjátékkészlet 5 éves kortól alkalmas a gyermekek számára.

A LEGO City Town Adventi naptár főbb jellemzői

  • 5 éves kortól ajánlott a gyermekek számára
  • A csodálatos városi élet világa
  • Épületek, járművek, foglalkozások, szituációk
  • Fejleszti a kreativitást és támogatja a képzelőerőt
  • Finom motoros készségek gyakorlása
  • A gyermek játszhat egyedül, vagy akár az egész családdal
  • A LEGO City Adventi naptár 234 darabot tartalmaz

LEGO City 60235 - Adventi naptár

Gyermeked már nagyon várja a szentestét, azonban túl hosszúnak találja az advent időszakát? Ez esetben örömmel fogadja majd az adventi naptár kinyitását minden reggel. Azonban ez nem egy hagyományos adventi naptár - a LEGO adventi naptár különféle figurákat, dekorációkat, bútorokat és kiegészítőket tartalmaz a City sorozat modelljeihez, néhányuk egy különleges karácsonyi kiadásban érkezik. A gyerkőcök egyesével csomagolhatják ki az új elemeket és kiegészítőket a készleteikhez. Természetesen a naptárban található egy játszószőnyeg is. A LEGO City Adventi naptár készletével az advent időszaka meglepően kellemesen telik.

Csomag tartalma:
7 figura, beleértve a Télapót és a husky-t
Hójáró, hóvár, fejsze állvány, jégteke készlet, tűzhely, kandalló, hintaszék, távcső, karácsonyfa, antik óra, étkezőasztal, hóeke, hógolyó katapult, szán, hóember, keksz-asztal
Kiegészítők:fejsze,2 hógolyó, torta, ajándéktasak, nyitható könyv, serpenyő, pulykacomb, keksz, forró kakaó, salátalevél, seprű, gyertya, tejesbögre, bögre


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO City Town 60235 Adventi naptár LEGO City
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO City Town 60235 Adventní kalendář LEGO City. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO City Town 60235 Adventný kalendár LEGO City. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO City Town 60235 LEGO City Adventskalender. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO City Town 60235 LEGO City Adventskalender.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ