A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Velikonoce HU

LEGO Creator 31072 Extrém motorok

Termékkatalógus
LEGO Creator 31072 Extrém motorok
5 4 értékelés
Építőjáték - fiúknak, ajánlott életkor: 6 év, 109 építőelem, műanyag, Creator LEGO sorozat
Kód:  LO31072 Termékszám:  5702016075052 Gyártó honlapja:

LEGO Creator 31072 Extrém motorok

A LEGO Creator készleteket kreatív gyermek számára tervezték. Ez a sorozat lehetővé teszi, hogy több, tematikusan hasonló modellt állíthass össze egy készletből, így bővítve a játék lehetőségeit, a játékra fordított időt és a kreativitást. A gyerekek imádják azt a csodálatos lehetőséget, hogy új dolgokat felfedezzenek fel, és új autókat, állatokat, gépeket, házakat és repülőgép-modelleket építhessenek. A LEGO Creator készlet fejleszti a gyermekek kreativitását, a finommotorikát és a fantáziát, és természetesen ez az egyik legnépszerűbb gyermekjáték. Ez a Lego Creator készlet az Extrém motorok témán alapul, és három formában lehet összeállítani.

A LEGO Creator 31072 Extrém motorok legfontosabb jellemzői

  • 6 és 12 év közötti gyermekek számára alkalmas
  • Több formában állítható össze
  • Témák fiúk és lányok számára - autók, házak, építőipari gépek, csónakok, állatok és még sok más
  • Fejleszti a kreativitást és növeli a képzelőerőt
  • Erősíti a finommotorikus készséget
  • Darabszám - 109

LEGO Creator - Extrém motorok

Mássz be a Versenyautó vezetőülésébe, közben fedezd fel a nagy hátsó motort, az oldalsó szívónyílásokat, a széles keréktárcsákat az alacsony profilú gumiabroncsokkal és sportos, kék, fehér, sárga és fekete színösszeállítást! Állítsd be a külső visszapillantó tükröket és a hátsó spoilert a lehető legnagyobb sebességhez! Majd foglald el a helyed a startvonalnál, és készülj fel az indulásra! Ha végeztél, alakítsd át a Versenyautót és indulj a pályára egy erőteljes Hot Rod-on, vagy dübörögj a hullámok felett egy klassz, díjnyertes Versenycsónakkal!

Csomag tartalma:
3 modell 1-ben:
variálható versenyautó nagy hátsó motorral, oldalsó légbeömlőkkel, széles kerekekkel, alacsony profilú gumiabroncsokkal, állítható visszapillantó tükrökkel és hátsó spoilerrel
erős Hot Rod
aerodinamikus motorcsónak

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Creator 31072 Extrém motorok
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Creator 31072 Extrémní motory. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Creator 31072 Extrémne motory. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31072 Ultimative Motorpower. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31072 Ultimative Motorpower.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ