Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

LEGO Creator 31074 Rakétás raliautó

Termékkatalógus
LEGO Creator 31074 Rakétás raliautó
4,5 7 értékelés
Építőjáték - fiúknak, ajánlott életkor: 7 év, 241 építőelem, műanyag, Creator LEGO sorozat
Kód:  LO31074 Termékszám:  5702016111798 Gyártó honlapja:
LEGO Creator 31074 Rakétás raliautó Megszűnt

LEGO Creator 31074 Rakétás raliautó

A LEGO Creator készleteket kreatív gyermek számára tervezték. Ez a sorozat lehetővé teszi, hogy több, tematikusan hasonló modellt állíthass össze egy készletből, így bővítve a játék lehetőségeit, a játékra fordított időt és a kreativitást. A gyerekek imádják azt a csodálatos lehetőséget, hogy új lehetőségeket felfedezzenek fel, és új autókat, állatokat, gépeket, házakat és repülőgép-modelleket építhessenek. A LEGO Creator készlet fejleszti a gyermekek kreativitást, a finom motorikát és a fantáziát, és természetesen ez az egyik legnépszerűbb gyermekjáték. Ezúttal ez a LEGO Creator Rakétás raliautó háromféle formában állítható össze.

Főbb jellemzői

  • 7-12 éves korosztály számára alkalmas
  • Több formában állítható össze
  • Fejleszti a kreativitást és támogatja a képzelőerőt
  • Elősegíti a finom motorika fejlesztését
  • 241 építőelemet tartalmaz

LEGO Creator - Rakétás raliautó

A LEGO Creator ezen nagyszerű darabja az idősebb gyermekeknek készült rakétás raliautó formájában, gyönyörű zöld, fekete és kék részletekkel. Első pillantásra felhívják magukra a figyelmet a kék alufelnikre szerelt alacsony profilú gumiabroncsok és egy nagy sötét szélvédőüveg. A raliautó rengeteg szuper elemet és funkciót is kínál - ott a nyitható ajtókkal ellátott kokpit, a tetőszellőző nyomógombja, a felhajtható motorháztető és a pozicionálható rakétamotor. Ha kiversenyezted magad a verseny után a LEGO Creator rakétás raliautó erős teherautóvá vagy trendi terepjáró négykerekűvé alakítható, hogy még több történetet és kalandot élhess át.

Csomag tartalma:
Rakétás raliautó- nyitható pilótafülke és csomagtérajtó, sötét fekete üveg, alacsony profilú abroncsok kék alufelniken, spoiler, cserélhető rakétamotor a tetőn, részletes kokpit ülésekkel és kormánykerékkel, hátsó lámpák és kipufogók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Creator 31074 Rakétás raliautó
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Creator 31074 Závodní auto. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Creator 31074 Závodné auto. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31074 Raketen-Rallyeflitzer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31074 Raketen-Rallyeflitzer.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ