Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

LEGO Creator 31077 Moduláris édes meglepetések

Termékkatalógus
LEGO Creator 31077 Moduláris édes meglepetések
5 1 értékelés
Építőjáték - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 8 éves, 396 építőelem, Creator LEGO sorozat
Kód:  LO31077 Termékszám:  5702016111781 Gyártó honlapja:
LEGO Creator 31077 Moduláris édes meglepetések Megszűnt

LEGO Creator 31077 Moduláris édes meglepetések

A LEGO Creator építőjátékokat a kreatív gyermekek számára tervezték. Ez a széria lehetővé teszi, hogy más készletek tematikusan hasonló modelljeivel bővítsd ki a játékteret, és további épületeket rakj össze. A gyerekek imádni fogják az új lehetőségek felfedezését, valamint az autók, állatok, gépek, épületek és repülőgépek átalakítását. A LEGO Creator építőjáték fejleszti a kreativitást, a finommotoros készségeket, a fantáziát és a képzeletet, emellett pedig az egyik legnépszerűbb játék a gyerekek körében.

A LEGO 31077 legfőbb jellemzői

  • 8 és 12 év közötti gyermekek számára ajánlott
  • Eredeti Creator széria
  • 3 az 1-ben modell
  • Precíz és rendkívül valósághű kidolgozás a legkisebb részletekig
  • A LEGO építőjáték fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • Fejleszti a finommotoros készségeket
  • Moduláris édes meglepetések építőjáték 396 darabot tartalmaz

LEGO Creator - Moduláris édes meglepetések

Üdvözölünk az édességek otthonában! Csatlakozz a többi vendéghez, és térj be a cukrászdába, ahol finom süteményeket és cukorkákat vásárolhatsz! Az édességeket és az italodat magaddal viheted a tetőre, hogy onnan gyönyörködj a város látványában! A sütemények elfogyasztása után vegyél rágógumit az automatából! Ezt a modellt a képzeletednek megfelelően alakíthatod – döntsd el te magad, hogy hol legyenek az ablakok, az ajtók, a süteményes vitrinek… A cukrászdák továbbá medencévé vagy sarki kávézókká is átalakíthatók! A szórakozás ezzel a készlettel soha nem fog véget érni!

A doboz tartalma:
3 minifigura - eladó, 2 vásárló
összerakható cukrászda színes homlokzattal, nagy vitrinekkel, forgatható tortaállványokkal, 3 piros és fehér csíkos tető, tetőtér, kidekorált torta, ATM, eladópult, rágógumi automata és dekorációk torták és virágok formájában
sütemények és édességek
italok

napernyő

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Creator 31077 Moduláris édes meglepetések
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Creator 31077 Cukrárna. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Creator 31077 Cukráreň. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31077 Konditorei. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31077 Konditorei.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ