Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

LEGO Creator 31081 Moduláris korcsolyapálya

Termékkatalógus
LEGO Creator 31081 Moduláris korcsolyapálya
5 1 értékelés
Építőjáték - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 8 év, 422 építőelem, Creator LEGO sorozat
Kód:  LO31081 Termékszám:  5702016092783 Gyártó honlapja:
LEGO Creator 31081 Moduláris korcsolyapálya Megszűnt

LEGO Creator 31081 Moduláris korcsolyapálya

A LEGO Creator készleteket kreatív gyermek számára tervezték. Ez a sorozat lehetővé teszi, hogy több, tematikusan hasonló modellt állíthass össze egy készletből, így bővítve a játék lehetőségeit, a játékra fordított időt és a kreativitást. A gyerekek imádják azt a csodálatos lehetőséget, hogy új dolgokat felfedezzenek fel, és új autókat, állatokat, gépeket, házakat és repülőgép-modelleket építhessenek. A LEGO Creator készlet fejleszti a gyermekek kreativitását, a finommotorikát és a fantáziát, és természetesen ez az egyik legnépszerűbb gyermekjáték. Ez a Lego Creator készlet a korcsolyapálya témán alapul, melyeket három formában lehet összeállítani.

A LEGO Creator 31081 Moduláris korcsolyapálya legfontosabb jellemzői

  • 8-12 éves korosztály számára alkalmas
  • Több formában állítható össze
  • Témák fiúk és lányok számára - autók, házak, építőipari gépek, csónakok, állatok és még sok más
  • Fejleszti a kreativitást és növeli a képzelőerőt
  • Erősíti a finommotorikus készséget
  • Darabszám - 422

LEGO Creator - Moduláris korcsolyapálya

 Készíts egy klassz Görkorcsolya házat, ahol kellemesen lehet együtt tölteni az időt, és ahol egy sor lenyűgöző tevékenységet élvezhetsz! Vedd fel a védősisakot, ragadd meg a gördeszkádat és mutass be óriási ugrásokat a rámpán, vagy próbálj meg felmászni a falon a tetőre! Versenyezz a robogón, lengj a mászókán, dobálj egy kicsit kosárra, vagy nézd a TV-t a kanapé kényelméből! Könnyen kombinálhatod az összeállítható modulokat, és alakíthatod át a Moduláris korcsolyapályát: cseréld meg az ablakokat és az ajtót vagy alakíts ki egy gördeszkapályát a tetőn — csak rajtad múlik! Ezt a készletet is átépítheted és alkothatsz egy klassz Játéktermet játékgépekkel és a sarokban egy kávézóval, vagy egy izgalmas Görkorcsolyaparkot egy teljes szuper gördeszkapályával és TV kamerával.

Csomag tartalma:
2 minifigura: fiú és lány
3 modell 1:
gördeszkaház részletes belsővel, korcsolyázó rámpa, mászókeret, mászófal és kosárlabda kosár, valamint gördeszka és robogó
játékterem árusító automatákkal és sarokkávézóval
skate park gördeszkázóval és tévés kamerával

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Creator 31081 Moduláris korcsolyapálya
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Creator 31081 Dům skejťáků. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Creator 31081 Dom skejtbordistov. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31081 Freizeitzentrum. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31081 Freizeitzentrum.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ