A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

LEGO Creator Expert 10262 James Bond™ Aston Martin DB5

Termékkatalógus
LEGO Creator Expert 10262 James Bond™ Aston Martin DB5
5 7 értékelés
LEGO - gyerekeknek és felnőtteknek, 16 éves kortól ajánlott, téma: Autók és Járművek, megjelenési év: 2018, 1295 db elemből áll
Kód:  LO10262 Termékszám:  5702016111828 Gyártó honlapja:
LEGO Creator Expert 10262 James Bond™ Aston Martin DB5 Megszűnt

LEGO Creator Expert 10262 James Bond™ Aston Martin DB5

LEGO Aston Martin James Bond

LEGO® Creator
James Bond™ Aston Martin DB55

Modell engedéllyel az elkápráztatásra

Építsd meg a Jamed Bond filmek kultikus sportkocsijának átgondolt és elegáns modelljét a LEGO® Creator Expert 10262 James Bond™ Aston Martin DB5 építőkészlet segítségével. De vigyázz, ez a modell határozottan nem csak kiállításra való. Rengeteg funkcióval rendelkezik, amelyekkel bármilyen titkos küldetésre elindulhatsz. Természetesen a LEGO Aston Martin kocsi jól kidolgozott belsőtérrel és egyéb részletekkel rendelkezik.


LEGO věk

Építőmestereknek 16 éves kortól

Auto

A kultikus autó hű mása

LEGO like

Rengeteg funkcióval és mozgatható elemmel



LEGO Aston Martin

Történelem és film

Az Aston Martin DB5 egy népszerű hathengeres sportkocsi 1964-ből. A világhírt mindenekelőtt a filmvászonnak és a Goldfinger című James Bond filmnek köszönheti, de több folytatásban is megjelent - Golden eye (1995), A holnap markában (1997), Casino Royale (2006) és legutoljára a Skyfall (2012). Ebből az autóból összesen 1059 darab készült, és megjelenésekor az ára több, mint  4000 font volt.

Tökéletesen kidolgozott részletek

Mint ahogy az a LEGO autómodellek esetében szokás, a LEGO Aston Martin esetében is nagy hangsúlyt fektettek a részletekre és a valósághű kivitelezésre. A kidolgozott belsőtérben nem hiányzik a kémfelszerelés sem - titkos számítógép és telefon az ajtó rekeszében. Emellett a felnyitható motorházfedél alatt egy 6 hengeres motor rejtőik 1 soros elrendezésben.

LEGO Aston Martin
LEGO Aston Martin

Szórakoztató funkciók

A nyitható motorháztetőn és ajtókon kívül a LEGO Aston Martin az anyósülésen működő katapulttal is fel van szerelve, valamint elfordítható rendszámtáblával, felhúzható hátulsó golyóálló pajzzsal, a kerekeken kihúzható éles tüskékkel és az elülső szárnyon géppuskákkal rendelkezik.

Egy kultikus modell minden rajongónak

Kulturális értékének és kiváló minőségű kivitelezésének köszönhetően ez a darab egyetlen rajongó gyűjteményéből sem hiányozhat, legyen szó LEGO-, Aston Martin- vagy James Bond rajongóról. És az autók minden rajongónak is biztosan nagy örömet okoz majd.

LEGO Aston Martin

LEGO Creator

A LEGO Creator építőkészletet minden kreatív gyermek számára tervezték. Ez a sorozat lehetővé teszi, hogy egyetlen készlet elemeiből több, hasonló témájú modellt építhess meg, ezáltal bővítheted a játék és az építés lehetőségeit. A gyerekek imádják a csodálatos alkalmat, hogy új lehetőségeket fedezhetnek fel és átépíthetik az autók, állatok, gépek, házak és repülőgépek modelljeit. A LEGO Creator építőkészlet kifejleszti a kreativitást, a kézügyességet, a gyermekek képzelőerejét és fantáziáját, és a legnépszerűbb gyermekjátékok közé tartozik. 


Paraméterek

Ajánlott
Felnőtteknek Kész!
Darabszám
1 295 db Kész!
Sorozat
LEGO® Creator Expert Kész!
Téma
Járművek, Autók Kész!
Megjelenési év
2018 Kész!

LEGO

Ajánlott
Felnőtteknek Kész!
Darabszám
1 295 db Kész!
Sorozat
LEGO® Creator Expert Kész!
Téma
Járművek, Autók Kész!
Megjelenési év
2018 Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
16 éves kortól Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a LEGO terméket kerested? Nézz körül teljes LEGO kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Creator Expert 10262 James Bond™ Aston Martin DB5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Creator Expert 10262 Bondův Aston Martin DB5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Creator 10262 Bondov Aston Martin DB5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Creator 10262 James Bond™ Aston Martin DB5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Creator 10262 James Bond™ Aston Martin DB5.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ