Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

LEGO Creator Expert Big Ben

Termékkatalógus
LEGO Creator Expert Big Ben
5 1 értékelés
Építőjáték - 4163 darab, ajánlott 16 éves kortól
Kód:  LO10253 Termékszám:  5702015591515 Gyártó honlapja:

LEGO Creator Expert Big Ben

A LEGO Creator sorozatot az igazán kreatív gyerekeknek készítettük. A szériát úgy terveztük meg, hogy egyetlen készletből több témába vágó alkotás is készülhessen, így segítve a hosszan tartó szórakozást. A gyerekek imádni fogják, hogy lehetőségük van új és új lehetőségeket felfedezni, és hogy autókat, állatokat, gépeket, otthonokat, repülőket építhetnek. A Lego Creator készlete fejleszti a kreativitást, a finommotorikus mozgást, a képzelőerőt és a fantáziát is, nem csoda, hogy ez az egyik legnépszerűbb gyerekjáték. A Lego Creator Expert szériájában egy igazán különleges, a londoni Big Bent bemutató készlet is megtalálható.

Legfontosabb jellemzők

  • 16 éves kortól
  • Big Ben különkiadás
  • A legkisebb részlekeig kidolgozott, pontos modell
  • Fejleszti a kreativitást képzelőerőt
  • Fejleszti a finommotorikus mozgást
  • Darabszám: 4163

LEGO Creator Expert - Big Ben

A Lego Creator sorozat egyik legkülönlegesebb darabja, ami biztosan megdobogtatja a rajongók szívét: London világhírű Big Benje. Ez az igazán részletes modell tökéletesen megragadja a 96 méter magas, gótikus stílusú Erzsébet-torony grandiózusságát. A modellhez a Westminster-palota keleti szárnya is hozzátartozik, gyönyörű homlokzati ablakaival, szobraival és pajzsaival. Az ikonikus óratorony részei az aranyozott csúcsok, az Ayrton Light jelzőfény és a 4 gyöynörűen kidolgozott számlap is, amelyen a kis- és nagymutatók mozgathatók is.  Az óratoronyban egy harang is található, az épület előtt füves park terül el, fákkal és járdával. Barangolj London utcáin ennek az egyedi és lenyűgöző szettnek a segítségével. 

A csomag tartalma:
Big Ben
A Westminster-palota (részlet) és a hozzá kapcsolódó Erzsébet-torony részletes modellje 
4 részletesen kidolgozott számlap, mozgatható kis- és nagymutatóval 
Járda, fa és gyep
Big Ben harang

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Creator Expert Big Ben
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Creator 10253 Big Ben. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Creator 10253 Big Ben. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Creator 10253 Big Ben. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Creator 10253 Big Ben.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ