Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

LEGO Disney Princess 41063 Ariel’s Undersea Palace

Termékkatalógus
LEGO Disney Princess 41063 Ariel’s Undersea Palace
Építőjáték 379 darab, az ajánlott korosztály 6-12 év
Kód:  LO679 Termékszám:  5702015352444 Gyártó honlapja:
LEGO Disney Princess 41063 Ariel’s Undersea Palace Megszűnt

LEGO Disney Princess 41063 Ariel’s Undersea Palace

LEGO Disney Princess 41063 Víz alatti palota Ariely célja a gyermekek 6-12 év. Bemutatja egy csodálatos palota kis hableány Ariel közép-atlanti Disney. A palota, vízicsúszda, titkos barlang csapóajtó, piknik asztal és két öltöző. Egy szekrényben Ariel, és egy húga, hogy Alan. Velük együtt, megosztva a palota és a barátok delfin kék, sárga hal csuka és Sebastian a rák. A palota egy teljesen felszerelt zenei stúdió zongora. A készlet tartalma is sokféle tartozék, amely tartalmaz egy mikrofont, egy háromágú szigony, térképek, nagyító, rúzs, hajkefe, sütemény, cukorka, poharak, korallok, tengeri fű, kagylók és dekorációs matricák. Tato jedinečná stavebnice vaší holčičku příjemně zabaví na dlouhou dobu.

A gyermek LEGO lehetőséget elragadta a képzelet, és tegye magát néhány mesefigurák, vagy bővíteni ezt a készletet a számok más Lego.Még képzelet nem ismer határokat, hogy mindenki gyakorolhassa a képzeletüket és az álmok. A történet Ariel, minden lány szabhatja, hogyan fog tetszeni. A készlet lehetővé teszi, hogy a gyermek egyedül játszik, vagy játszani vele több gyerek, vagy vegyenek részt a játékban, és szüleik vagy nagyszüleik. Každý kdo objeví krásu nekonečných her se stavebnicí LEGO se k těmto hrám bude rád vracet.

LEGO támogatja nem csak a képzelet és a fantázia a gyermekek, hanem a készség üzembe össze.Pontosan azért, mert jönnek létre játékok és LEGO. Víz alatti királyságában tündérek Ariel és nővérei Alan együtt a tengeri barátok hagynak gyermek feküdt észrevétlenül. Semmi nem akadályozza meg őket, hogy adja meg a játék még egy másik fantáziadús személyiség. Használja őket, ahogy új és új történetek. Adjon gyermekének a lehetőséget, hogy fejlesszék kreatív képességek és a képzelet ez a csodálatos készletet.

Darabszám:
379

Ajánlott kor:
6-12 éves korig

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Disney Princess 41063 Ariel’s Undersea Palace
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Disney Princess 41063 Podvodní palác Ariely. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Disney Princess 41063 Podvodný palác Ariely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Disney Princess 41063 Arielles Unterwasserschloss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Disney Princess 41063 Arielles Unterwasserschloss.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ