Shop roku Akvizice ApF HU

LEGO Disney Princess 41061 Jasmine's Exotic Palace

Termékkatalógus
LEGO Disney Princess 41061 Jasmine's Exotic Palace
Építőjáték 143 darab, az ajánlott korosztály 5-12 év
Kód:  LO681 Termékszám:  5702015352420 Gyártó honlapja:
LEGO Disney Princess 41061 Jasmine's Exotic Palace Megszűnt

LEGO Disney Princess 41061 Jasmine's Exotic Palace

LEGO Disney Princess Jázmin 41061 egzotikus palota célja a gyermekek 5-12 év. A tartalom található, a kit Aladdin időszakban. Aki nem tudja, Aladdin és a bűvös lámpa! Most LEGO egy nagyszerű palotája Princess Jasmine ezt a mesét. Van Aladdin bűvös lámpa és csodálatos tündér párnák. Közvetlenül a Palace az Ön segítségével növekszik a forgalmas piacon a Agrabah. A hagyományos piac eleve sípot ráolvasások és még kígyózik egyedül kígyó mászik ki a tartályból. Van is egy pálmafa alatt, amely lehet elrejteni a nap az árnyékban egy szökőkút, amely a frissítő. Kouzelná pohádka v podobě stavebnice LEGO učaruje dětem i dospělým.

A mesék az Orient nem hagyja ki a varázsszőnyeg, amely akkor repülnek át a palota és a piacon. Persze ott van még a karaktere Jázmin hercegnő, vele együtt barátja Tiggy Raja. Együtt a gyermekek megtapasztalják a sok érdekes kalandok. Minden a képzelet és a fantázia a gyermekek és felnőttek, akik hozták szóba. Semmi sem akadályozza meg őket abban is jön szóba, illetve más jellegű, mint amit ez a gyönyörű készlet. LEGO lesz, hogy hozzon létre, és valóra ötleteiket és álmaikat. Adjon gyermekének a lehetőséget, hogy fejlesszék kreatív képességek és a képzelet segítségével az egyedi kit.

Darabszám:
143

Ajánlott kor:
5-12 éves korig

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Disney Princess 41061 Jasmínin exotický palác. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Disney Princess 41061 Jasmínin exotický palác. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Disney Princess 41061 Jasmins exotische Abenteuer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Disney Princess 41061 Jasmins exotische Abenteuer.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ