A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

LEGO DUPLO 10584 Az erdő: park

Termékkatalógus
LEGO DUPLO 10584 Az erdő: park
4,7 7 értékelés
Építőjáték - 105 darab, ajánlott 2-5 éves kor között
Kód:  LO678i Termékszám:  5702015355209 Gyártó honlapja:

LEGO DUPLO 10584 Az erdő: park

A LEGO® DUPLO® Erdő vadasparkjában egész nap szórakozhatsz – olyan sok állat várja, hogy megismerkedj velük. Építs egy pajtát az őzikéknek, hajts el autóval a medvebarlang és a rókakerítés előtt és vedd őket szemügyre, miközben a mókus is átszalad a fák között. Utána irány a pihenőhely, ahol ebédelni lehet, mielőtt csúszdázni indulnál. A kisgyermekek imádni fogják ennek a LEGO DUPLO készletnek mind a 8 vadállatát, és azokat a szerepjáték lehetőségeket, amelyeket a park kínál. Mesélj nekik a természet és vadvilág tiszteletéről, miközben a mogyorókkal dekorált különleges kockákkal etetik az állatokat. A park nagyszerű alkalmat ad az alapvető építési készségek fejlesztésére az építhető autó, pajta, kapu, erdei barlang, fa és csúszda révén. A készlet 3 LEGO DUPLO figurát: egy anyukát, egy apukát és egy gyermeket, valamint 8 állatfigurát tartalmaz: őzbakot, őzsutát, őzgidát, medvét, medvebocsot, 2 rókát és egy mókust.


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
LEGO Lesopark

LEGO DUPLO

A LEGO DUPLO készleteket a legkisebb építőknek terveztük, kevesebb darabszámmal, de nagyobb méretű építőelemekkel büszkélkedhet. Röviden, mindent megtettünk azért, hogy kisgyermeke elégedett legyen. A LEGO részletei serkentik a képzelőerőt, ösztönzik a kreativitást és fejlesztik a finom motorikus készséget. Ez a kedvenc játék a végtelen lehetőségek világát nyitja meg gyermeke előtt.

Az erdő: park tartalma

  • 3 minifigura - anya, apa és gyerek
  • 8 állatfigura
  • Autó
  • Csúszda
  • Összeszerelhető fa
  • Erdei barlang
  • és sok más szórakoztató darab
Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
LEGO Lesopark

A játék megfelel az Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelvének (2009. június 18.). Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO DUPLO 10584 Az erdő: park
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO DUPLO 10584 Lego Ville, Lesopark. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO DUPLO 10584 Lego Ville, Lesopark. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10584 Wildpark. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10584 Wildpark.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ