A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU AlzaBoxy Q1

LEGO DUPLO 10802 Savanna

Termékkatalógus
LEGO DUPLO 10802 Savanna
5 1 értékelés
Építőjáték 18 db, az ajánlott korosztály 2-5 év
Kód:  LO1194 Termékszám:  5702015597890 Gyártó honlapja:

LEGO DUPLO 10802 Savanna

Utazzon a gyerekek egy kalandos utazás a afrikai szavannákon! Lego Duplo egy végtelen forrása kreatív szórakozás az egész kicsiknek belül 1,5-5 év. A kocka kifejezetten a tökéletesen illeszkednek a kis kezek és hogy ők is teljesen biztonságos, és akkor hagyja nem kell aggódni a gyerekek játszanak. Lego Duplo biztosan van mit! Figyeljük meg, hogy a legkisebb hozza végtelen halom, egyszerű házak és a hidak a hagyományos tégla, nem tart sokáig, és átképezni finom motorikus képességeit ahhoz, hogy kezelni, hogy teljesen egyedül. Az idősebb gyerekek szeretnek játszani a jegyző, a gazdák, működik Állatkert, autóvezetés, egyszerűen behatol a világban a játék, és még ebben az időszakban, akkor lesz Lego Duplo a maga gazdag tematikus készletek hűséges társ.

legfontosabb jellemzői

  • Alkalmas éves gyermekek 2-5 év

  • A szórakoztató, kreatív játék
  • A vonatok finom motoros készségek, a képzelet és a fantázia
  • Megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak
  • A jó design
  • Darabszám - 18

Lego Duplo Savana

Ennek része egy sor Lego Duplo szerte a világon, itt az ideje, hogy látogassa meg az afrikai szavanna. A környező vidék végigvezeti a helyi idegenvezető egy dzsip. Így meg lehet nézni a lenyűgöző zsiráf táplálás görcsökkel elszigetelt fák vagy veszélyes oroszlán, imént chowing egy darab szaftos hús. Zsiráf megzavart fa szép színes madár, nézd!

A csomag tartalma:
dzsip
Township útmutató
zsiráf
oroszlán
húsdarab
madár
Dice elhelyezni a fa
Összesen 18 db

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO DUPLO 10802 Savana. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO DUPLO 10802 Savana. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10802 Savanna. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10802 Savanna.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ