LEGO DUPLO Cars TM 10856 Matuka fészere

Termékkatalógus
LEGO DUPLO Cars TM 10856 Matuka fészere
4,7 10 értékelés
Építőjáték - 23 darabos, 2-5 éveseknek ajánlott
Kód:  LO10856 Termékszám:  5702015866729 Gyártó honlapja:
LEGO DUPLO Cars TM 10856 Matuka fészere Megszűnt

LEGO DUPLO Cars TM 10856 Matuka fészere

A Lego Duplo az egészen kicsiknek, 1-5 éveseknek, biztosítja a szórakozás kiapadhatatlan forrását. Az építőkockákat kifejezetten úgy tervezték, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek a kis kezekbe és hogy teljesen biztonságosak legyenek, így nyugodtan hagyhatod a gyerekeket játszani. A Lego Duploval biztosan valami értékeset kapnak! Figyeld meg, hogy a legkisebbek hogyan építenek magas kéményeket, egyszerű házakat és hidakat a hagyományos kockákból, de nem tart sokáig, és olyan sokat fejlődnek a finommotorikus képességeik, hogy már mindent teljesen egyedül is képesek lesznek megépíteni. Az idősebb gyerekek szeretnek boltosat játszani, gazdálkodni, állatkertet működtetni, autóveresenyeket lejátszani, egyszerűen belekerülni a valóság világába a játékon keresztül, és a Lego DUPLO tematikus készletei még ebben az életkorban is hűséges társai lesznek a gyermekeknek.

Legfontosabb jellemzők

  • 2-5 éveseknek ajánlott
  • Szórakoztató, kreatív játék
  • Fejleszti a finommotoros képességeket, a képzeletet és a fantáziát
  • Megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak
  • Kiváló minőségű kivitelezés
  • 23 darabos készlet

Lego DUPLO - Matuka fészere

Kipufogófürdőben, a Verdák 3 filmnek köszönhetően, ismét sok a tennivaló. Matuka a garázsában úgy dönt, hogy kapcsolatba lép Villámmal, aki éppen elutazott egy versenyre. Matuka videóbeszélgetést folytat Villámmal a számítógépén, majd egy csavarkulccsal folytatja a munkáját. A nap végén szlalomozik egy kicsit a terelőbóják között. Alig várja, hogy Villám hazatérjen, és újra együtt játszanak.

A csomag tartalma:
Összerakható Matuka modell vonóhoroggal
A fészer elülső fala ponyvával
Dekorált építókockák: napellenző alakú és fényekkel díszített, a számítógép képernyőjén Villám McQueen, rádió, kocka „Home Sweet Home” felirattal

 

Paraméterek

Téma
Verdák Kész!
Játék kategória
Épitők Kész!

Innen ismerheted

Téma
Verdák Kész!

Játék kategória

Játék kategória
Épitők Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO DUPLO Cars TM 10856 Matuka fészere Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO DUPLO Cars TM 10856 Burákova garáž. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO DUPLO Cars TM 10856 Burákova garáž. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO Cars TM 10856 Hooks Schuppen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO Cars TM 10856 Hooks Schuppen.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ